![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Albi, chiar ma intrebam pe unde esti, ca nu te-am mai vazut! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu bucataresc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si eu am bucatarit. Am mancare ain cuptor. Sa vedem ce iese (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce ai facut, bre ? O chestie noua, pe care nu ai mai incercat-o, banuiesc.
La mine cerul s-a facut senin. Am vorbit cu ai mei si la Tecuci zapada are 26-30 cm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mama cica e de basm... si inca ningea acum o ora. Of! Vreau acasaaaa!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna seara.
Spor la bucatarit ,fetelor. Globetroper, esti "fosta" Book? La examen a fost chiar greu. Un fel de test grila, dar nu era test grila (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Trebuia sa alegem varianta/variantele corecte ,incorecte si sa argumentam la fiecare de ce e varianta corecta si de ce nu e corecta .Apoi am avut un fel de experiment, la care trebuia sa-i gasim anumite cerinte, cum ar fi in ce teorie se incadreaza si de ce, sa argumentam logic si cu cuvintele noastre absolut tot. S-a urmarit gandirea logica. Am stat 1 ora si mi-am tocit creierul. Sper sa fi facut ceva. Chiar astept rezultatul cu mari emotii si interes. Am dormit la amiaza dar ma simt obosita. O seara faina. |
|
|
![]()
|
|
Frumusata! Cred ca o sa iei exampenul ala, am io asa o presimtire! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dap, Globe e ex-Book a noast` (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Io am halit ca o poaaaarca si acuma am intrat sa vaz ce faceti voi, cit ai mei se joaca cu mingiuca albastra pe covor. Ara are chiloti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) I s-a umflat pipiloiul de zici ca e baietel, nu fetita! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Pe unde o fi Larry? Nu o mai zis nimicuta de doua zile! Jo a disparut si ea!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Are ciclu Ara? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Daaa!Si are o fata ofilitaaa! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Sta blegoasa tata ziua!
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
No servus dragele mele! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Mi-s in concediu si beau cafea non-stop..efectul..la ora asta casc ochii pe net si maine dimineata..adik la amiaza trezirea tehui de cap..apoi mama draga minte ciu ciu!Recunosc ca m-am facut mare porc..porcalan mare...nu am mai dat pe forum de secole,rusine sa-mi fie,lumea intreaba de moi si eu ca porcul in papusoi bine mersi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Sanatos,frumos si la punga..bate vantul,mama lor de salduri..am burdusit sifonierul,is mai rau ca o muiere..apoi da-mi bani si scapama in magazine,ravagii putin spus...si sa vezi cu ce pofta fac shoppingaiala..vaileu vaileu..de acum astept urmatorul salariu ca din asta a mai ramas de cafea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Insa recunosc c v=am citit aproape zilnic..de lovit inspiratia la scris jamais,saracul meu neuron a intrat in transa concediului! Va salut cu drag pe toate si pe WINU!Rody,Kryss,Book,Pink,JO,Charlie,Oana(si cea mica si cea mare),Sylvia,Albina,Larrysa,Teo cea scumpa si desigur pe maiastra Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna Krissa. Ce mai zici?
Bine ai revenit Claudiu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Diana ,frumusata cred ca s-a lasat pe tanjeala anul asta. Parca nu mai am chef de nimic...m-am saturat de o tona de teorii si o tona de psihologi straini, pe care ma chinui din toate puterile sa le retin numele. Am lasat engleza in restante, sa pot invata la astea mai grele, iar la Experimentala(de care mi-i frica cel mai tare) nici nu m-am dus la examen. DE desteapta ce sunt nu am pus toate temele, care erau obligatorii pt a intra in examen. Asa ca direct in restante si cu asta. Partea buna e ca simt ca am invatat pentru mine si ma simt mai bogata sufleteste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma rog la Dumnezeu sa ma tina sanatoasa si cu mintea limpede sa ma pot concentra si sunt sigura ca va trece si anul asta, indiferent de note. Sa aveti spor in tot ce v-ati propus (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by Oana: Jan 24 2011, 11:29 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:18 PM |
|