![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Oana, ce sa fac, in casa la caldurica si pe afara la zapada. Am papat si eu putin mai devreme. Si mi-e somn. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!!! Ci faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io mis- bine, cam anchilozata insa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La mine ninge... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pacat ca nu se si pune ca lumea.
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Servus,
Io fac spume la gura de nervi ....Iar mi-a cazut crona de la dinti , imi vine sa ma duc sa scuip pe dentistii astia ... Iar sunt stirba |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu e nici un stomatolog bun pe insula aia, Jo? Mai bine ai veni in tara sa ii faci. i-ar iesi si mai ieftin din ce stiu eu...Te inteleg perfect pentru ca si eu uras sa am probleme cu dantura... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
La mine e o zapada ....destula cat sa fac maine un om de zapada. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Io muncesc de azi dimineata in ritm constant. Am fost doar de 2 ori la baie!!! In conditiile in care as fi vrut sa ma duc de mai multe, da mi-a trecut de la asteptare!!...
La mine e sooooaareeee!! |
|
|
![]()
|
|
Io ma simt cam ametita. O sa ma duc pe jos sa imi fac nicte cumparaturi scurte- vreau sa iau niste smintina si niste carne proaspata, mi-i de tochitura moldoveneneasca cu mamaliga si de brinza cu smintina si ou ochi... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si un pahar de vin rosu, ca tot e frig frumos si iarna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara.
A fost atentat la Moscova. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Globetroper, esti "fosta" Book? Da, eu sunt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu am papat ciorbita de pui si putina varza calita.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 06:59 PM |
|