![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Dienusule, da fetele cu parul scurt nu se duc la petrecere? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Asa soro! Nu face discriminari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai nu fac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu m-am hotarit si de anul asta nu ma mai vopsesc. Am ajuns la concluzia ca pur si simplu vopseaua , indiferent de care ar fi, nu face bine parului meu, asa ca il las in pace. Si chiar se vede, pentru ca a crescut desul de mult, am vreo 6-7 cm 7-8 cm de culoare naturala ca parul e mult mai sanatos. Nu e blondul deschis cu care sint obosnuita, ci un blond inchis nisipiu, insa e mult mai bine. Ca sa nu fie mare diferenta si sa arat neingrijit acum o luna l-am facut suvite mai inchise (pe parul vopsit deja), fara sa ma atung de parul nevopsit. Si asa ramin, pentru mine, adio vopsea !
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Serios?
Eu ma vopsesc doar la salon de aproximativ 2 ani si jumatate si la acelasi tip. Il vopsesc o data pe luna, in medie. Eu vopsesc doar radacinile si o data la 4-6 luni il vopsesc cu totul. Nu stiu insa cum e la blond, presupun ca blondul e mai dificil. De ingrjit il ingrijesc asa: sampon pentru par uscat, sensibil sau tratat chimic (depinde ce gasesc si eu oricum le schimb mai mereu), masca puternic restructuranta la fiecare spalare + ser pentru varfuri aplicat zilnic. Inainte de a-l usca aplic si protectie termica. Nu mare lucru, zic eu. This post has been edited by Stiletto: Mar 16 2013, 01:08 AM |
|
|
![]()
|
|
Da, insa firul tau de par este mai gros, pe cind la blond din nascare e mai subtire. Plus denivelarile din straturile cornoase pentru ca de-asta e ondulat natural = un par mult mai friabil si mai usor de nenorocit de vopsea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Serios? Eu ma vopsesc doar la salon de aproximativ 2 ani si jumatate si la acelasi tip. Il vopsesc o data pe luna, in medie. Eu vopsesc doar radacinile si o data la 4-6 luni il vopsesc cu totul. Nu stiu insa cum e la blond, presupun ca blondul e mai dificil. De ingrjit il ingrijesc asa: sampon pentru par uscat, sensibil sau tratat chimic (depinde ce gasesc si eu oricum le schimb mai mereu), masca puternic restructuranta la fiecare spalare + ser pentru varfuri aplicat zilnic. Inainte de a-l usca aplic si protectie termica. Nu mare lucru, zic eu. Ce masca restructuranta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Luiza Essence folosesc cel mai des. Mi se pare extraordinara aceasta gama.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Te-am citit pe tine vorbind de produse. De unde le-ai luat?
I-am vazut la targul de beauty de la Romexpo. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:57 AM |
|