![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Are cineva bigudiuri electrice?
Daca da, de unde le-ati luat si cit au costat? Am citit ca sint foarte faine si m-ar tenta sa imi iau un set... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Electrice? Din alea de sunt intr-o cutiuta draguta si sunt pe diferite marimi (2 parca..) ? Asa numitele bigudiuri calde? Pe mine m-ar mai tenta si "bastonasele" alea cu burete de se indoaie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu stiu, bre, cum arata, am citit si io ca ar fi foaarte bune, dar de vazut... nema!
De aceea am intrebat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Maat, si perie rotativa si bigudiuri electrice? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tu vrei sa ne eclipsezi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Clara parca spunea ca si-a luat, poate intra ea si iti da mai multe detalii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clara a vorbit de ele (cele cu ioni) aici.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
este targ de accesorii (par, machiaj etc) la bucuresti zilele astea. daca ai avea drum, cu siguranta ai gasi pe acolo. m-as duce si eu, dar cu cine? singura? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
Maat am eu bigudiuri electrice sunt foarte bune si inlocuiesc cu succes vizita la coafor. Le-am luat de la Media Galaxy si sunt marca Remington.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Meg, despre ce targ e vorba?
Clara, unde e Mega Galaxy in Buc? Ce intr-o ceata totala sunt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
MEDIA GALAXY UNIREA
P-ta Unirii nr 1, Unirea Shopping Center, aripa Calarasi Orar: Luni-Sambata 09:00-22:00 Duminica 09:00-20:00 Media Galaxy BANEASA - Centrul Comercial Feeria Sos. Bucuresti - Ploiesti (DN1), nr. 44A Orar: Luni-Sambata 08:30 - 22:00 Duminica 08:30 - 20:00 Media Galaxy COLENTINA Soseaua Colentina nr.426 – Carrefour Colentina Orar: Luni-Sambata 09.00 - 21.30 Duminica 09:00 - 20:00 Media Galaxy BUCURESTI - Bricostore Calea Giulesti nr 1-3 Orar: Luni-Duminica 9:00-21:00 Media Galaxy BUCURESTI - Plaza Mall Bulevardul Timisoara nr.26, Sector 6 Orar: Luni-Duminica 10:00 - 22:00 Media Galaxy BUCURESTI - Vitan Mall Calea Vitan nr. 55-59, etaj 3, Sector 3 Orar: Luni – Duminica 10:00 - 22:00 |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 12:01 AM |
|