![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am dat si eu peste canalele cu desene si am ramas crucita... Ori eu m-am babit de tot, ori aia s-au timpit cu totul! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 82 Joined: 13-November 12 From: Bucuresti Member No.: 11,509 ![]() |
Mihaela, de pe vremea lui ceausescu, avea 3 funde albe in par? sau ce sunt alea, ca arata ca 3 perechi de oua. (IMG:style_emoticons/default/easter.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fundite erau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 10-July 12 From: Iasi Member No.: 11,314 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Peripetiile lui Ionut
Pasarele primavara Pregatiri de Paste Uimitoarele aventuri ale Muşchetarilor |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 22-March 13 From: Iasi Member No.: 11,734 ![]() |
Imi placeau foarte mult desenele difuzate pe cartoon network. Chiar nu aveam nici o problema cu faptul ca erau in engleza, poate tocmai de aceea acum ma descurc atat de bine cu limbile straine. Mi se pare o prostie decizia asta de a fi dublate. Mai ramane sa se dubleze si filmele, si gata.Mura-n gura pentru toata lumea. Se pierde tot farmecul. Totusi nu degeaba au fost alesi cei in versiunea originala.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: SPAMMER BOT Posts: 1 Joined: 16-December 13 Member No.: 12,254 ![]() |
Copilăria mea le-a însoțit. Doraemon, Sailor Moon, sergent negru. Acum, uneori, am mai uita la aceste animații găsite on-line. Foarte clasic. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
--------------- |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 03:55 PM |
|