![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu sunt leoaica. super tare, mai ales prima parte. :hohote:
[move] 8)[/move] |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 43 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 77 ![]() |
:D :D
Offf....Doamne, da-mi rabdare sa mi se deschida paginile mai repede ca mai vreau inca o data ! ...Sa citesc inca o data topicul, la ce va gandeati?? :P |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
tyzy, berbecuto :o
:morideris: |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
beeeeeyyyyyy adicatelea cum : cum te cheama?? de obicei spun :cum MA cheama? :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Daca ma gandesc mai bine chiar se potriveste :D
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
QUOTE Ce rugaciune spun cei aflati in zodia... Pesti: Doamne Dumnezeule, daca tot o sa beau toata sticla asta de Scotch diseara, te rog sa folosesti aceasta imbarbatare pentru a prinde curaj sa te cinstesc! Ce spun zodiile dupa ce-au facut dragoste: Pesti: Cum ziceai ca te cheama?!? Pai dupa o sticla de Scotch :hainoroc: :hainoroc: cum sa mai tin minte? :morideris: :morideris: :morideris: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:hainoroc:
Voi pestii astia, trebuie sa isi scrie omu' pe frunte numele pentru recunoastere, daca nu mai puteti nici sa cetiti, ce sa mai zic :D scotch it is :hainoroc: cu redbull :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
si la varsator ce se potriveste ;D
ce aveti mai cu pestii, iar incepeti. :o doamne dumnezeule da-mi rabdare :pistolar: |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Pai mai putin si o sa beau o sticla cu :magandesc:................. :magandesc:
Aha , cu invi :hainoroc: :morideris: :morideris: :offtopic: :P banuiesc , ca e aceeasi faza cu :trozneala: :trozneala: ? :-* si la tine invi? |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
cum ziceai ca te cheama? :magandesc:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:05 AM |
|