![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mda, la tauri e clasic... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Mai ales scuza cu " da`mi-era foame" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Tare, Book, eu le stiam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cu ocazia asta, le-am recitit si pe cele anterioare si m-am amuzat copios, desi si acelea imi erau foarte familiare. Un ex.: Meseria potrivită, politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, cămătar, pitic de grădină (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pitic de grădină ? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Foarte tare, frate! Pune, pune de ai asa ceva, te rooooooog! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ma refeream la postul de aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Sa moooooooor!
Meseria potrivită: contabil, lăutar, coafeză, manechin, pom-star,degustător de maioneză. Pizza magică: Rusticana (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am murit de ras!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Da, imi amintesc ca si pe mine m-a distrat rau aia cu piticul de gradina! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Si la scuzele racului: Totul a inceput in copilarie.De fapt, mama m-a sfatuit sa fac asta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si la Scorpion e tare, mai ales ca astia gasesc toate scuzele posibile si imposibile: Credeam ca sunt pe moarte. Nu stiam ce naiba fac. La Capricorn m-a amuzat din urma: Īncăpăţānarea lui este monumentală - mai mare ca a Berbecului şi a Taurului, care sunt, totuşi, nişte vietăţi relativ normale. Şi la capitolul rezistenţă stă bine - īn cazul unui cataclism planetar s-ar număra printre puţinii supravieţuitori, alături de şobolani şi insecte. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) This post has been edited by Book: Feb 5 2010, 04:43 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:32 PM |
|