![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
prea tare:Varsator: Doamne Dumnezeule, stiu ca imi place schimbarea, dar haosul asta e ridicol!
si acuma park sunt vreo nimfomana dupa.....Varsator: Acum, hai s-o facem fara haine pe noi. (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si Varsator Menirea dvs este sa faceti lumea mai buna. Desi incercati sa fiti un judecator drept, trebuie sa va obisnuiti cu ideea ca nu toti oamenii sunt egali. Fiti mai flexibil si recunoasteti ca ceea ce credeti dvs astazi ca este un adevar absolut, maine s-ar putea dovedi o mare eroare. Munciti bine in colectiv si nu va lasati intimidati de autoritati. Un politician tipic, sunteti in largul dvs. daca aveti de sustinut o cauza. Calitati 1. dorinta de progres 2. minte limpede 3. imaginatie 4. talent 5. toleranta Defecte 1. suspiciune 2. raceala 3. pretentii exagerate 4. ingaduinta dispretuitoare 5. rigiditate oare cum o sa fac eu lumea mai buna? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 27-February 08 Member No.: 3,377 ![]() |
...eu sunt sagetatoare...chiar ma amuza acest horoscop
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Hihi.
Am avut noi de facut o revista, la scoala si eu cu inca 2 prietene am facut horoscopul, mai mult un zodiac de fapt, fiindca ne-am legat de trasaturile fiecarei zodii si am facut mici rime (versuri) ~10 randuri la fiecare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cu gemenii am fost nemiloase *muhahahaha* O sa pun, daca vreti, si la ce zodie vreti;)) E comic rau:d |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
la toaaaate!
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
We are waitiiing (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Hai ca pun doar la cateva zodii, ca sa nu am un post mega-kilometric si mai adaug apoi.
BERBEC 2 coarne ai în frunte, să împungi cu ele multe. Nu ezita, nu mai mânca, te vei îngrăşa, dacă vei continua. Crezi că eşti, nu ştii pe unde, dar trăieşti, pe orişiunde. Vrei să fii, dar nu prea poţi, crezi că ai, dar nu pe toţi. Drăcuşori poznaşi toată viaţa alergaţi, aventura să găseşti, în locuri unde nu bănuieşti. Îţi place să domini, toţi să te placă, şi nu o să iţi dai seama , cum totul o să treacă. Vioi şi zburdalnic, pe mulţi să-i întreci ai vrea, dar asta depinde de bunătatea ta. Eşti un practic, dar fără cozonaci şi reţete fantastice, renunţi la spiritual, şi revii cu noutăţi bombastice. Certăreţ şi băgăcios, ai grijă, nu e prea frumos! Nu fi nervos, dacă vrei să ai un bonus! TAUR Tot cu coarne, n-ai ce-i face! E un taur cu vino - ncoace! Nu mânca prea mult, să ştii, Doamne - Doamne te va pedepsi! Burta mare îţi va face, nu-l mai ai pe vino - ncoace! îndrăzneţi aşa cum îs, pe toţi ne dă pe jos de râs. Libertatea lor le place, să mănânce griş cu lapte(dulce). Ai tupeu şi ştii ce vrei, nu prea-ţi place în bordei. Toreadorul te aşteaptă, dar tu-l laşi cu ochii în baltă! Ai cam vrea să ai de toate, bunăstare şi comoditate. Ştii ce-i drept, eşti realist, şi nici nu eşti tu prea trist! Cu digestia stai cam prost, dar cu răbdarea te-ai scos. De toţi te ataşezi, şi nu-i vorba, nu clachezi. Eşti cam posesiv, dar ştii, totu-i relativ când scrii. GEMENI Ei doi, doi puradei, seamănă cu nişte purcei, roz şi cu fundiţe, îţi vine să-i tai, şi să-i faci sniţele. Tras la Xerox mot-a-mot, visezi ca eşti la Bergamo! Ori cinstit, ori prea avar, să ştii că viaţa e un dar! Preţuieşte-l, nu-ţi bate joc, fii bun, şi nu da foc! Fiind Gemeni, sunteţi doi! E cam greu, dar nu-i chiar rău! Unul bun, altul mai puţin, dar amândoi vreţi să vă daţi cu mir. Eşti băiat eşti îngâmfat, de eşti fată, nu-i păcat! Cu voi, nimic nu-i bătut in cuie, însă mergeţi către UE. Nişte fluturi de a-ti fi, sprinteni ca nişte copii. Copilaşi drăguţi micuţi, însă mari sunt nişte struţi. De 2 ori superficial, na acum, nu e chiar Rai! Băiat de eşti – afemeiat! O fetiţă, n-am ce zice, cu fundiţă si codiţă, parfumată şi cochetă, şi cu nasul în chiuvetă. RAC Cel mai tare din parcare, racul la înaintare! Ultra sensibiloşi, sunt din fire scoşi doar când iarna se arată prea crăpată. Un pas înainte şi doi înapoi, nu poţi să-i iubeşti dacă nu-i grăbeşti! Comozi şi originali, umblă ca nişte ştrengari! Creativi, ingenioşi, măi să fie! Prea-s fiţosi! Vulnerabili şi frumoşi, zici că-s nişte hipioţi! Oază de armonie, prieteni pe vecie. Luna îi păzeşte şi de rău scuteşte, sunt cam norocoşi şi mega fricoşi! Un câine de apare, îţi sare în spinare . Colorat sau argintiu, eşti mereu mai triliu. Superstiţiile-ţi sunt cunoscute, uneori chiar şi plăcute. Cam pesimist, câteodată, dar viaţa o vrei pe toată! LEU Caraghiosul zodiacului aparţine maniacului! Plin de umor, se crede pe un nor. Mărinimoşi, sinceri, generoşi, se cam uită în oglindă din secundă în secundă. Primul în top vrei să fii, dar şi la prieteni ţii! Insensibili, grandomani, se cred cei mai tari. Soarele e peste ei şi îi face nişte zmei. Obsedat să fie aplaudat, trebuie să fie adorat, că de nu gelos se face şi nimeni nu-l mai întoarce din mândria nemăsurată în care se cam îneacă. Obţine ce îşi propune, chiar de face multe glume, chiar de este arţăgos, este cel mai prietenos. Nu se lasă mai prejos fiindcă este curajos! Urmatoarele 6 vor urma...Ce ziceti, se potrivesc:))? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sunt distractive, iar ideea de a face un horoscop hazliu e foarte buna. Dar trebuie sa aveti un pic mai multa atentie la scris. Nu conteaza doar rima, ci ca frazele sa aiba inteles si sa se lege. De asemenea, nu strica sa mai revizuiti un strop textul pentru a elimina unele scapari de gramatica.
Pasteluto, sper ca nu te superi ca-ti spun asta. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Chiar e un lucru fain, doar ca mai e nevoie sa lucrati pe ici pe colo. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mi-a placut ca v-ati exprimat la persoana I catre fiecare zodie. Incercati sa pastrati aceiasi linie peste tot. Ah, si mi-a mai placut ca ati reusit sa surprindeti calitati si defecte ale zodiilor. This post has been edited by Fanny: Apr 11 2008, 08:03 PM |
|
|
![]()
|
|
Evident ca ai dreptate, insa toate textele le-am facut pe o conferinta (mess) la orele 10-12 noaptea, vreo 2-3 zile la rand,fiindca eram in criza de timp. Ah, si oricum nu se mai poate face nimic, deja am dat revista:D Sper sa castigaam\:D/
|
|
|
![]()
|
|
Si urmatoarele 7...:
FECIOARĂ Perfecţiunea întruchipată, nu suportă nicio pată. Sunt zgârciţi fără pereche, colecţionează bani la şosete. Obsedată de curăţenie, nu ştie ce-i o mizerie! Se adaptează la realitate şi sunt super elegante! Au bun gust chiar cu surplus, şi ce trebuie rezolvat realizează imediat. Când e supărată se face complexată de orice nimic, chiar şi cel mai mic. Sufleteşte te iubeşte si never te păcăleşte. Mercur îi face abili şi extra utili. Punctuali şi devotaţi, la necaz prietenilor vă alăturaţi. Critic pisălog, te convinge pe loc şi dacă nu-l crezi tu ai să pierzi. BALANŢA Două talere, care mai de care, cântăreşte totul până când îi vine norocul. Farmec ai, tact ai, nu ştiu ce-ai putea sa n-ai! E superficială şi extra spontană. E şi vanitoasa, când din fire-i scoasă. Mereu eleganţi, ei sunt premianţi. Poate ţine un secret trei minute şi un cvartet, se poate abţine 5 minute (şi o sutime), dar fii sigur, vei uita când la tine va striga. Flirtul îi preferatul ei, dar vina nu e a ei, ci a planetei minunate, Venus cea cu nestemate. Amuzant şi charismatic, are gusturi rafinate. Le place arta, desenează harta, prieteni nu-s glumă, non-stop s-ar juca pe lună. Defectul cel mai tare e lenea necruţătoare, nu o pune să aleagă dacă vrei să şi culeagă ceva după ce a stat zece ore la coafat. Singurică nu trăieşte, dar dacă te găseşte, fii sigur, te părăseşte. Mega încăpăţânaţi şi de val uşor purtaţi, nu ştie să se oprească până nu-i pui un stop în faţă! SCORPION E un şarpe violet cu priviri înţepătoare şi sprâncene uimitoare. Hotărât şi chiar curios, nu duci lipsă de zahăr tos! Pluton te cam guvernează, dar e prea departe, că să-ţi fie aproape! Impulsuri clocotitoare le ţine-n ascunzătoare, dar când vrea să le arate, păzea că e de teroare! Visurile sunt primordiale, aşa că nu le stă în cale dacă vrei să mai trăieşti la soare. Sportul lor le place, jocul,riscul, nu-i displace, au în sânge aventura, parcă ar fi Ace Ventura! E cel mai temut, un pic încrezut, e si rezistent, aşa că fii atent! E chiar detectiv, un pic impulsiv, când vorbeşti cu el să taci, altfel va avea draci. Mare consecvenţă deţin în permanenţă rezistenţă fantastică şi milă super mică. Îi place lui să se supună, dar nu mereu îi merge lună. Poate fi răutăcios, nu minţim, e mâncăcios! SAGETĂTOR Cu săgeata ta, agăţi lumea! Eşti un mare şmecheraş, fără pereche în urmaşi. Prieteni să-i tot ai şi vei fi în Rai! Peter Pan nu îi întrece, la năzbâtii, chiar de-i rege! Uneori sunt avari şi puţin cam miştocari! Crede orice filozofie fiindcă ştii şi tu că ştie că e cel mai inteligent, tenace şi pertinent. Jupiter îi guvernează, orice ar fi nu îi cade în plasă, fiindcă sunt fermecători şi deloc delăsători. Lectura o adoră, în fiecare zi fac sport câte-o oră! Intuitiv din fire, simţi când ceva miroase bine! Lupţi cinstit, ieşi în natură, şi vrei totul mură-n gură. Se înflăcărează uşor, dar nu pierd din vizor tot ce şi-a propus râzând şi cântând…Sunt puţin materialşti, asta e, dar-s optimişti. Intolerant, nefericit, când este înlănţuit. Vrea libertate, înainte de toate! CAPRICORN Amabil şi înţelegător, e mereu călător. Persoane raţionale, ne zâmbesc în finale, finale de orice fel, mai ales de turneu, care le aduc premii mari, de obicei în dolari. Medici perfecţi, sunt foarte deştepţi. Fotbal joacă, non-stop înoată. Deţii controlul, vrei să dai golul! Ştiinţe exacte în cap le ai pe toate! Adevărate sentimente nu dezvălui căci nu vrei să te expui unei descifrări pe faţa cusuta cu alba aţă! La umor nu excelezi, îţi place să te probezi şi nu crezi că-ţi vine bine nimic din ce ai pe tine. Nu te ascunde, nu te credem, eşti ambiţios, prea orgolios. Dacă nu sau da, tot ai vrea puţină recunoştinţă pentru munca ta! Nu te ascunde, noi te ştim, niet parfumul cel mai fin! VARSĂTOR Tu eşti un ulcior, unul vărsător care nu stă nicăieri şi te afirmi prin forte proprii, aşa cum îi stă bine unui Uranus din fire. Eşti original, nu tinzi spre banal, totul e normal, nu-ţi pasă de formal! Imprevizibil, nonconformist, ştim că eşti şi narcisist! Mai opreşte-te puţin, priveşte la un crin şi nu te speria de vei întâlni dragostea. Nu vrei să fi contrazis, chiar de au ceva de zis! Încăpăţânat, nu-i vorba, şi un pic cam dus cu norma. Cum vrei tu să schimbi lumea când nu-ţi pasă de nimic? Ia mai bea si-un Sprite mic,ca doar n-o fi la ibric! Anarhist diabolic, varsător mic, te crezi prinţul din poveşti dar ne laşi pe toţi reci. În copilărie de vrei să te întorci, nu trebuie să dai la porci . Teama de schimbare te ia la plimbare, ai să o însoţeşti fiindcă urmează peşti. PEŞTI Ultimul în zodiac, dar nu eşti de lepădat. Eşti un pic mai inventiv, ai un creier cam fictiv. Sociabil peştişor, nu te lasă el dator, te ajută orice ar fi, doar de aia e lucios, fluid şi alunecăcios. Eşti cam derutat să ştii, şi în frâu nu prea te ţii! Te învălui în mister şi lucrezi la minister, cine crezi că te mai place dacă nu ai ce mai face? Logica nu-i viaţa ta, fiindcă aşa vrea mămica! Cei mai buni actori când primesc flori şi cei mai sociabili când îi faci stabili.Emoţiile îţi sunt baterii,de nu le ai pe ghimpi vei fi. Sensibili, intuitivi, sunt cei mai tari nativi. Neptun te guvernează, Mercur în casă-ţi staţionează. Asta e şi n-ai ce-i face, eşti priceput şi dibace. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Simpatic horoscop si mie mi se potriveste cat de cat.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:45 PM |
|