IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLI, eLady`s hot spot, Discutii diverse
Valentina30
post Feb 1 2011, 11:09 AM
Post #141

Incurabil

Group: Obsedat
From: Bucuresti
Member No.: 1,899

Buna 'neata fete frumoase!
Kryss, vezi ca sunt nush' ce creme sau batoane cremoase prin farmacii, pentru iritatiile nazale. Stiu ca am cumparat si eu in urma cu cativa ani pentru fetita mea, dar nu mai stiu cum se numesc. Si musai fular la nas pe o vreme ca asta, chiar daca nu simti asa rau frigul...
Albinutza, spor si distractie la franceza! Une belle journée !
Cindy, ce frumoase sunt astfel de momente, in compania celui pe care-l indragesti...! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Iar faptul ca exista aceste diferente de cultura, parca uneori face totul sa para mai romantic... nu-i asa?! Enjoy it!
Diana, eu una nu prea aveam curaj, dar nu puteam sa ma cert cu Boaba. El ma tragea afara ca se cerea...
Oricum am stat doar cateva minutele. Azi la fel, turturi la nas si patinaj... fara patine. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
PS. Boaba nu urca pe canapea, ca nu are voie. Desi, isi mai face de cap in lipsa noastra... ca tot nu-l vede nimeni. Vorba aceea "Cand pisica nu-i acasa... Boaba joaca pe canapea!" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kryss_10
post Feb 1 2011, 11:43 AM
Post #142

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

Multumesc pentru sfat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Valentina

+Quote Post
Teocris
post Feb 1 2011, 03:54 PM
Post #143

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Oana felicitari! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Te-ai stresat degeaba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Albi cum a iesit placinta? Ai pus poze?
Valentina, ai o fetita? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cati ani are?
Laur scumpule pe noi cand ne inviti la masa? Nu de alta, dar vrem sa-ti admiram patratelele fara numar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pup iu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu sunt racita in continuare, ingropata la propriu in facturi (ca azi e zi de facturare) si cu invazia rosie in faza nasoala. In rest, de la foarte bine in sus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Teo jr. e in deplasare pana vineri seara si mi-am propus sa fac multe multe chestii. Pana acum nimic n-am facut (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Un inceput promitator, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Valentina30
post Feb 1 2011, 04:55 PM
Post #144

Incurabil

Kryss (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Teo, la raceala eu iau de regula upsarin dar nu stiu daca functioneaza la toata lumea... si musai ceai cald de musetel si menta cu miere de albine si 2 feliute de lamaie. 2-3 caini pe zi.
Daca mai esti si atacata de inamicul rosu, o baie calda la picioare cu saruri de baie sau macar cu otet de mere. Lasa facturile pe pustii... azi nu e vreme de asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ai dezlegare doar la calm si relaxare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Si raspunsul la intrebare: da am, dar nu una ci doua. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Una de 21 si jumatate si una de 25 de ani (ii implineste luna aceasta). Eeee...?! Nu-i asa ca-s bogata?! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

This post has been edited by Valentina30: Feb 1 2011, 04:58 PM

+Quote Post
albinuza
post Feb 1 2011, 05:32 PM
Post #145

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Sa-ti traiasca fetele Valentina!!!

+Quote Post
kryss_10
post Feb 1 2011, 06:02 PM
Post #146

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Teo chiar ca de la foarte bine in sus. Iti merge din plin! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Valentina sa-ti traiasca fetele! Sa fiti sanatoase toate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Albi arata foarte bine placinta aia! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Va pup pe toate!

+Quote Post
Valentina30
post Feb 1 2011, 06:18 PM
Post #147

Incurabil

Albinutza, Kryss va multumesc dragelor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sa ne traiasca copilasii, sa fie sanatosi si sa ne putem bucura de implinirile si fericirea lor!
Albinutza unde-ai pus poza cu placinta, ca prea o lauda fetele?! Macar s-o vad si eu, sa pot saliva in voie... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 1 2011, 06:28 PM
Post #148

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Buna seara! Am intrat s ava salut si eu. De dimineata ma doare capul - mai precis sinusurile - cred ca o pun de-o fericire... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) asa ca intru si eu in clubul oblojitelor (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Valentina, nici daca ma picai cu ceara nu mi-as fi putut inchipui ever ca ai fete asa mari!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Poza e la foto cu papaceala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Oana
post Feb 1 2011, 06:31 PM
Post #149

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Buna seara.
Am dormit dupa-amiaza pana seara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi fac o cafea si trec la treaba.
Teo, mersi frumos, dar inca nu s-a afisat rezultatul la al 3 lea examen. Azi am comis-o si nu m-am dus la Experimentala.
Nu eram sigura de nimic din ce am invatat, a ramas la anul (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

Sa va povestesc o intamplare demna de un film.
Azi dimineata, la ora 6 m-am trezit cu doi mascati in casa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Auzeam ca batea cineva foarte tare in usile alaturate, dar prin somn am crezut ca se cearta lumea.
La mine nu a mai batut nimeni, cica au crezut ca nu locuieste nimeni. Langa mine mai sunt camere nelocuite.
Cei de la primarie, impreuna cu politia si mascatii verificau cine sta in casa primita cu acte si care au inchiriat casele.
Deci sunt unii care au casa lor, au depus dosar pt locuinta si cand au primit-o si li s-a parut mica pt ei si au inchiriat-o (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Dar razia se mai facea si pt hoti, talhari etc:o
Sa ma intorc la mascati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cand i-am vazut in casa , am crezut ca inca visez si am zis cu voce tare: ce cauta mascatii in casa mea? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) La care sare Laura din pat si intreaba : mama ,sunt frumosi mascatii? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Atunci mi-am dat seama ca nu visez ! M-am ridicat si am iesit in hol, am intrebat politia ce se intampla. Acestia mi-au cerut buletinul, au facut o verificare prin statie, mi-au explicat situatia si mi-au spus ca locuiesc in acelasi bloc cu fosti puscariasi , care au facut talharie si alte minuni. Mi-au spus sa inchid usa cu cheia si sa fiu atenta.
Deci tot sa mai stai intr-o locuinta a primariei si tot sa mai primesti vesti din astea la 6 dimineata si mascati in casa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Acum rad, dar azi dimineata nu-mi ardea de ras (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Valentina, sa-ti traiasca fetele. Sunt mari, nu gluma!

+Quote Post
Valentina30
post Feb 1 2011, 06:34 PM
Post #150

Incurabil

Gata, am gasit pozele cu placinta lu' Albi. E teroare ce-i acolo...!!! vazui si budinca cu dovlecel si painicutele de casa ale Laryssei... si mai vazui si tortul rustic de omor cu ciocolata si caramel al Dianei... Asa ca dau fuga sa-mi aduc cutia cu servetele sa sterg tastatura, c-am baltit aici mai rau ca Boaba...

Diana, salutari si de la moi, o alta sensibiloasa cu sinusurile. Cand am probleme cu sinusurile, nas infundat etc. folosesc Avamys. E drept ca doar seara, inainte de culcare. Dupa cateva aplicari (2-3 zile) se simte o imbunatatire considerabila.

Fetele sunt marisoare, ce-i drept, dar nici eu nu mai sunt asa de micuta... Oricum nici baba nu sunt, ca nici nu ma simt.
In fine, nu prea are legatura una cu alta. Sa fim noi sanatosi ca asa sigur ne simtitm mereu tineri/tinere...

last edit: fetele mele:
(IMG:http://light.sunphoto.ro/photos/normal/30164878_MKSSOGNPE.jpg)
http://valentina33.sunphoto.ro/Y_-_Simon_s/30164878

This post has been edited by Valentina30: Feb 1 2011, 07:39 PM

+Quote Post

100 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 08:34 AM