![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Eu vad trei surori, cred ca vrei sa ne pacalesti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Salutari fetelor, Laur... (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara! Io am racit.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mie mi-a murit bunica din partea tatalui in noaptea asta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oh, Doamne!!! Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Imi pare asa de rau, Bia! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Condoleante! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumesc. Sunt foarte trista! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Condoleante, Stiletto. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
COndoleante Bia!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna dimineata! Condoleante Bia!
Si eu sunt racita! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Bia, imi pare rau. E greu sa gasesti cuvintele potrivite in momente de genul asta. Condoleante!
Diana, fa-te bine, mai rareste-o cu munca si ocupa-te de tine ca sa nu te tina mult, e vremea racelilor acum plus gerul de afara de nu mai stii cum sa te imbraci... Valentina, sa iti traiasca fetele, sunteti 3 frumoase! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Buna dimineata!
Condoleante, Stiletto! Nu stiu ce varsta avea bunica ta, dar orice pierdere a cuiva drag ne face sa suferim, indiferent cat de tanar sau in varsta ar fi acea persoana. Nu pot sa explic de ce, dar cand un bunic sau o bunica pleaca dintre noi, stiu ca ajunge Sus ca sa vegheze de acolo asupra familiei. Nu stiu cat de mult sau daca, te poate consola pe tine acest gand, dar eu sunt convinsa de acest lucru. Diana, Kryss dar ce-ati facut dragelor? Nu v-ati imbracat suficient de gros sau ati stat in curent? Vitamina C si ceaiuri calde cu miere si lamaie. Laur, la asa remarca, iti multumesc din partea "surorii mai mari" (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) In capitala e iarasi ger, a nu stiu cata zi la rand. Incepe sa ma plictiseasca chestia asta. M-am saturat sa ma infofolesc ca un eschimos, de fiecare data cand plec undeva. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 08:39 AM |
|