![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Nu stiu cum am reusit sa racesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asta e. Ne facem noi bine! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
This post has been edited by kryss_10: Feb 2 2011, 10:50 AM |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Servus la toata lumea!Aici e un soare...dar cu dinti ca a dat o bruma..vai vai,dimineata asta au fost -5 grade,iar faza cea mai proasta e ca..aseara mi s-a stricat centrala,am crezut ca inebunesc,un ger in casa,nu tu dus,nu tu caldura,am sunat la service si dupa-amiaza vin sa-mi repare,pe utin ma usuca de vreo 150 de euro,deja ma ia cu tremurici la portofel!Trecem noi si peste!Am sa cresc eu mare!
Bia,condoleante,in aceste situatii cuvintele sunt de prisos! Valentina,Win a facut remarca nu eu..insa recunosc ca,concord cu el..ba chiar,eu cand m-am uitat la tot albumul,numai stiam sa fac diferenta intre voi trei!Arati spectacular pentru o mama cu doua fete asa de mari!Complimente! Kryssule iar ai umblat dezbracata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ?insanatosire cat mai grabnica,ai grija de tine,pune gagiul ala sa te incalzeasca,sa te rasfete,un ceai,o lamaie,o prajiturica ceva..se poate? Ieri am mai spart 50 de euro pe niste tricouri de la Zara,deci eu am probleme grave..shoppaholic,shoppaddicted,wtv!Tre sa fotografiez si sa pun la achizitii,luna asta am facuto lata,un sifonier intreg si nu exagerez! O zi cat mai frumoasa si mai placuta! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Nu am umblat dezbracata, mai Laur! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nu vreau sa ma incalzeasca nimeni. Am si eu grija de mine singura! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna ziua!
Bia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Valentina: daca tu crezi ca ma prostesti ca donsoarele sint copiii tai, forget it! I dont bite this! N-ai facut copii la 10 ani, nu ne mai du cu presul! Kyssu, io am bagat ibuprofen si asprina si am stat cu un fes in cap ca babele si ma simt mai bine! Laur, sa pozezi achizitiile alea. Albi, Larry, va pup! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna ziua!
Am avut iarasi "placerea" azi de dimineata de a lucra cu un hair stilist ce mi-a manjit fata deja machiata cu ceara de par. Minunat! Cred ca o sa vin dupa mine non stop cu cei doi hairstilisti care NU mi-au manjit modelul! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Foarte "dragut", Bia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Valentina sunt fete prin alinta? adica ai devenit mamica lor de curand ceva , ca nu inteleg cum poti ai fete asa mari si sa arati asa bine. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Laur , daca ai de unde sa cheltui si iti face placere sa shopolesti , enjoy the little things ... Dar mare grija ! Io am 8 zile de cand nu mai fumez tigari normale , si corpul meu se comporta destul de ciudat .. ori se detoxifica , ori sunt bolnava , ori e doar in capul meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) una din astea trebe sa fie ... In rest la mine toate bune si frumoase , same shit different day cu schimbari pe ici pe colo! |
|
|
![]()
|
|
Jo, salutare! Ce mai faci? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Buna dimineataaaa!
Eu am picat ieri ca un bolovan! Intentionasem sa fac niste chestii la bucatarie, insa am adormit pe canapea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Neata la toata lumea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Eu am pofta de tocana de cartofi cu ceva carnita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si cred ca ma apuc sa prestez. Pup pe toate si pe Laur! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 02:44 PM |
|