![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Pe acasa, ma doare capul si gatul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cred ca o sa racesc si eu...
Voi ce mai faceti ? This post has been edited by OaNa`: Feb 3 2011, 08:30 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io mi-s la munci, mai am nitica treaba si o sterg acasa dupa aia, vreau sa prestez niste chestii. In plus mai am si de spalat..of, naspa e sa fii femeie!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Papusilor, eu ma duc spre casele mele. Va pup. Ne vedem mai tirziu.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Eu sunt suparata! In primul rand m-au enervat la munca. Iar ne reduc programul mie si colegei mele. Nu stiu de ce, pentru ca de munca este sane punem si in cap. Dar sper sa nu dureze mult. Si cel mai suparata sunt pentru ca am pierdut o verigheta, pe care tata, cel natural, i-a dat-o lu' mama inainte de nunta. Nu era citita. O purtam mereu. Sunt tare suparata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Numai asta mai aveam de la tata... |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Imi pare tare rau, Albi! Cind ai vazut verigheta ultima data si unde? Incearca sa iti amintesti, poate ai pus-o sau a cazut pe undeva. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nu pot sa imi dau seama cand am vazut-o ultima oara, pentru ca o port de ani buni, si eram invatata cu ea! Sper ca mi-a cazut pe la munca.... De pus nu aveam cum, pentru ca nu o scoatea, niciodata...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Diana, multumesc mult pentru precizari. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Habar n-aveam de utilitatea lor in tratamentul obezitatii, in terapia cancerului de colon si cu atat mai putin ca ajuta in "vindecarea furunculelor si a altor bube de toate felurile,in laringita, faringita si tuse". Si cand ma gandesc ca ani de zile, nu stiam cum sa-l ajut pe sot sa scape de kilogramele in plus (avea la un moment dat 114). Fetelor dragutelor, va salut pe toate si va (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) OaNa, Laryssa, Kryss, Albi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O seara placuta si calduroasa! Aici sunt doar 20 grade inauntru. Mi-e groaza sa ma gandesc ce-i afara... si trebuie sa-l scot pe Boaba. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Seara buna si tie Valentina! Infofoleste-te bine!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
Am citit si eu pe net aseara la ce e buna tarata, cica exista chiar o dieta cu tarata care da rezultate foarte bune. Ma bate gandul sa incerc si eu, mai ales ca nu am nimic de pierdut. M-am saturat de durerea asta de cap si de ochi. Si ochelarii ma deranjeaza, prin urmare de doua zile umblu ca liliecii. Si sunt si mucoasa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am facut rana la nas de atata sters (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Azi vine papusica mea acasa. Mi-e tare dor de ea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si cu asta am raspuns si Valentinei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Printesa mea are 6 ani si e "ajutatoarea"lu mami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Albi imi pare rau sa aud ca nu-ti merge bine la serviciu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Poate anul asta va fi mai bun pana la urma. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
'Neata buna la fete ! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Ce faceti dragelor? Nu v-ati trezit?! Laryssa, m-am infofolit bine azi-noapte si l-am imbracat si pe Boaba.... dar tot am venit cu turturi la nas. 'Neata Teo. Sa-ti traiasca printesa! Sa creasca mare si sa va aduca bucurii! Cu durerea de cap si cu ochii, chiar nu stiu ce sa-ti spun, Teo. Eu la durere de cap iau doar o aspirina, uneori nici pe aia, dar cand e rau de tot, dorm o ora si de regula imi trece. iar cu ochii m-a ferit Dumnezeu de probleme mari. Am avut si eu intr-o perioada niste probleme dar erau de la oboseala, de la ore in sir in fata PC-ului... Le-am rezolvat evitand PC-ul. Cu nasul insa am mereu de tras, din pricina unei mici sinuzite, care se manifesta desigur iarna si uneori primavara. Mi-a recomandat medicul Avamys - un spray nazal. Seara pun 2 pufuri in fiecare nara si dimineata nu mai am nimic. Dupa cca 10-12 zile sunt ok pentru cca 3-4 saptamani. Mergi si intreaba la un medic sau la farmacie, daca e ceva bun si pentru tine. PS. De unde zici ca vine printesa ta? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 05:44 AM |
|