![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Salutare tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu fac curatenie de dimineata ca luni e ziua lui Bubu si de maine incep sa ''curga'' musafirii. Kukyneata doarme. La Tulcea e frig rau...-5 grade. Va pupacesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata! Eu am pus sa fac cafeaua.
Teo, a mica a fost la mamaie? Valentina, pupici lu` Boaba! Cori, o pupica pe burtica lu` Kukineata, ca nici nu mai stiu cum arata, dragul de el de cind nu neai mai pus si tu o poza... Is cam ametita, nu`s ce am. Oare o fi gasit Albi verigheta? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 61 Joined: 28-January 11 Member No.: 9,789 ![]() |
Hello si de la mine. Am trecut sa va salut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna, Dora! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Albi, ce faci? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata! Uite m-am lamurit cu ce se intampla pe aci pe la munca. Am venit de la 10. Fac doar 8 ore.
NU am gasit verigheta, si tare ma indoiesc ca o mai gasesc! Mi-e ciuda de mor!! Tre sa ma pun sa inva serios franceza, ca tare ma bate gandul sa plec in pana mea de aici!!! Aaa nu v-am spus ca de Paste ma duc la Bruxelles! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azi ma duc sa imi iau biletele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi-as baga niste cafea in vena, cu toate ca am baut deja 2 ... O zi buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu cred ca o sa o gasesti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lingurica mea nu ma prea inseala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Teo a fost la nasii ei, la tara, pentru ca nu am avut cu cine sa o las pe timpul vacantei (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar azi vine acasaaaaaaa!!! Sa vezi ce partida se pupaceala tragem diseara (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Albi, sigur nu ai scos verigheta din deget? Poate fara sa-ti dai seama (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si eu mai patesc asta si de cele mai multe ori le gasesc cand renunt sa le mai caut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Corinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Treci la pupaceala ca tare mi-a fost dor de tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Vreaaau si eu sa fiu iarasi copil si sa merg la tara! Se poate? Nu se poate... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cine zice? Eu te primesc la tara mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Am ajuns acasa. Ne-am pupacit, ne-am spalat, am mancat, acum fiecare cu calculatorul lui, ca prea i-a dus lipsa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 11:50 AM |
|