IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLI, eLady`s hot spot, Discutii diverse
Oana
post Feb 7 2011, 08:28 PM
Post #251

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Buna seara.
Am citit ceva scris de Luana Zosmer, nu am cuvinte...Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Rody, am avut o otita cumplita cand eram copila si tin minte ca-mi faceau injectii cu injectia aia uriasa de sticla si un ac tampit. De atunci ma inspaimanta acul (trebuie sa pun frica asta la fobii sau ce te inspaimanta cel mai tare)
Doctorita a zis ca am otita la o singra ureche, dar pe mine ma dor amandoua azi. Ca dracu se duc toate. Am cam obosit sa ma bucur de o reusita si sa ma izbeasca numai tampenii. Acum trebuie sa ma imbuib cu augumentin si iar o sa ma doara stomacul ingrozitor. Eu...nu stiu de ce eu trebuie sa fiu schiloada ca o martoaga (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Toata lumea se lupta cu greutatea, iar eu cand ma duc la doctorita si o intreb cate ceva, rade de mine. Intr-o zi o sa ma scoata din rabdari si o sa-i dau o injuratura ca la usa cortului (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
Scuze daca v-am indispus. O seara faina.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Feb 7 2011, 11:22 PM
Post #252

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Oana, schimba doctorita! Daca slabesti prea tare e semn ca ceva nu e in regula. Sanatate multa!
Da, a murit Hana... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/rip.gif)

+Quote Post
Teocris
post Feb 8 2011, 08:56 AM
Post #253

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Dumnezeu s-o odihneasca!
Eu nu am auzit de ea, asa ca am cautat pe gogu.

Azi stau acasa cu mandruta. Febra, rosu in gat... Tot tacamul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
albinuza
post Feb 8 2011, 10:27 AM
Post #254

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata!! Eu sunt singura pe metereze Colega e la schimbat bandajul de la mana! Sper sa apara cat mai repede, ca prea ma foies pe aici!!!
Voi ce faceti??
Pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 8 2011, 10:37 AM
Post #255

Fondator eLady.ro

Neata! Eu m-am trezit desi as mai fi dormit o saptamina... Trebie sa imi beau cafeaua. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Afara pare sa fie o zi tot asa frumoasa ca cea de ieri. Damn, s-a terminat iarna!
Da, Teo, Hana a fost si la noi pe forum o perioada sub numele de hanny.
Ma duc sa imi bag o cafea.

+Quote Post
Teocris
post Feb 8 2011, 10:41 AM
Post #256

V.I.P.

Nu s-a terminat. Vine maine (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 8 2011, 11:16 AM
Post #257

Fondator eLady.ro

Unde? La tine? A mica cum se mai simte?

+Quote Post
Teocris
post Feb 8 2011, 12:45 PM
Post #258

V.I.P.

Da, la mine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) a fost anuntata.

Junioara sta in pat, dar e mult mai bine fata de aseara:) Si nu dau nicicum de doctorita la telefon (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Martea nu are program ,dar de ce isi inchide si telefonul? Bine ca nu e ceva mai grav...

+Quote Post
Diana.
post Feb 8 2011, 01:59 PM
Post #259

Fondator eLady.ro

Doamne, si is asa de neajutorati cind is bolnaviori. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Poate ar fi bine sa gasesti un alt doctor de back-up, pentru orice eventualitate.
La mine e soare si primvara.

+Quote Post
laur claudiu
post Feb 8 2011, 02:02 PM
Post #260

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Servus la toata lumea!Ce urat e la noi,o ceata deasa si umiditate!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Albi m-am interesat pt.saltul cu parasuta,am aici in apropiere 2 centre specializate pe asa cv plus ca mai e si aeroportul care e in partea de vest a orasului..costul ar fi de 2oo de euro,analizele facute si daca vrei sa ai amintire video mai platesti 1oo de euro..pe mine ma bate gandul prin iulie/august,nu mi se pare exagerat 3oo de euro,plus ca ai si instructor in spate,vreau vreau si iar vreau ca doar nu traiesc ca,cioara,300 de ani si apoi e o experienta inedita!
Saltul cu,coarda de pe un pod sau cladire inca nu am gasit dar vreau ca anul asta sa fac si parasuta si coarda,maxim 5oo de euro amandoa,renunt la concediul de vara!
Teo insanatosire cat mai grabnica la juioara!Pupaceala (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Aseara mi-am cumparat o camasa ""marfa de marfa"" de la Celio,fac pozica si o postez,mai am de postat si din urma!
Va doresc o zi frumoasa,aveti grija de voi!
Eu sorb o cafeluta,mi se alatura cineva?va servesc?

+Quote Post

100 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 10:54 PM