![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neataaa!!
Eu am facut ochi, inghit cafeaua, fac o baie, curat dezastrul de aseara, fac de mancare, si dupa aia ies pe afara. Poate imi cumpar un cos pentru baie. Ca de cand ma machiez e plin de tampoane demachiante la oglinda. Is o vaca!! Va pup, si duminica faina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Oana imi cer scuze dar sunt doar pe net cu satelit si asta merge ca melcul turbat , adica azi nu maine da , deschis o pagina sau se deschide skype pierd conexiunea , pana repara putorile astia cablurile sunt rar pe net , dar promit ca vb cand pot k (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Corina (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata si de la mine! Mie mi-a mai treut raceala, desi tusesc si am inca vocea schimbata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu stiu ce sa fac de mincare... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Io acum ma apuc sa fac o ciorba de perisoare! si niste chiftele ceva... Ma duuucc!!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Salutari,
Doamne ce vant a fost ieri.. am zis ca darama blocul si ne ia pe sus. Pana la urma au cazut doar niste bucati de acoperis de la noi iar la un cartier distanta a dat jos un acoperis. Ne luaram acumulatori noi, iupii!! Corina ce ai facut cu vietatea aia? E comestibila? De unde e? This post has been edited by Win-win: Feb 13 2011, 03:58 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna!
Eu azi am facut ciorba de pui si tocanita de ceapa tot cu pui. Aseara am facut niste cartofi cu pui la cuptor. Va pup. This post has been edited by kryss_10: Feb 13 2011, 05:58 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neataaaaaaaa!!!
Am hotarat ca sai fac junioarei un costum de zambiluta, cu flori si frunze din hartie creponata (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Va doresc o saptaman frumoasa si plina de succese (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
BUna dimineata! Fucking monday si fucking valentin day!!
Ce misto Teo!! Poze neaparat!!! O saptamana buna copii!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Salutare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
''Aratarea'' aia a fost super buna cu toate ca arata ca naiba. Win-Win, e peste din Marea Neagra, cica e specialitate. O saptamana super sa aveti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjour! Pe mine m-a luat iar raceala, am nitica febra si is cam varza...
Voi cefaceti? Happy Valentine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 08:14 AM |
|