![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
La cat mai multi ani frumosi Teo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Buna ziua! Eu is la munca. Pe zi ce trece is din ce in ce mai scarbita, fara saimi mai faca ni mic. Pur si simplu fugurile lor ma fac sa vomit!! Si vroiam sa mai zic ceva da am uitat!! va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Multumesc frumos fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Doamne ce tanara eram (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) Albi poate reusesti sa pleci de acolo (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La multi ani citi mai fericiti, imbelsugati si cu multa sanatate, Teo! Ar fi bine sa o trimiteti pe junioara undeva in week end, sa fiti doar voi doi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La mine ningea de rupea, acum e mai subtirica. E frig si frumos, de parca ar fi decembrie! Albi, cauta-ti, mama, in alta parte, ca astia te minca de vie! Si pentru ca e frig (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) , va invit sa ne incalzim! (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/1-56.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
O sa incerc sa mai rezist macar pana termin cursul de franceza. Si o sa-l incep si pe ala de engleza, asa ca nu pot si nu vreau sa plec acum. Si de munca in apropiere si in domeniu nu pot sa-mi caut pentru ca astia ii cunosc pe toti, si nu cred ca am sanse!!!
Teo, da ar fi fain sa rameni singuri cuc in weekend !! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/2-42.jpg)
Albi, esti de admirat! Acuma papa ceva si tu ca sa iti mai creasca glicemia, sa vezi si tu lucrurile mai roz! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara.
Diana, ce-mi faci cu pozele astea? (IMG:style_emoticons/default/heat.gif) Teo, multi ani inainte! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Hello! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La mai multi ani, Teo! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) A nins azi si aici (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu mai vreau zapadaaa! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna! La multi ani, Teo, draga! Va pup pe toate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fietili mieli ubiteee!!
La mine tot ninge. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am ajuns acasa am prestat ceva rapid, acum o sa ma hodinesc putin si dupa aia poate ii fac curaj sa intru in bucatarie iar! ... sau nu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Teo, la multi-multi ani fericiti impreuna!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 07:16 PM |
|