![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Am venit de la 7 lamunca, adica cu juma de ora mai devreme, si nu am facut nici un rahat! Nu a functionat nimic ca lumea pana la 7 jumate... Crek e un semn sa nu mai vin asa de nebuna de dimineata tare!!1
Mi-am epilat mustata ieri, si acum arat de parca am cazut cu botul intr-o tufa de urzici!! Io nu ma prea irit. Nu stiu ce s'a intamplat. cred c am transpirat azi noapte!! Am o foamee.. am vazut si pozele lui Di pe fb.... Nu e corect!!! Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Multumesc din suflet fetelor pentru gandurile bune (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Cat despre trimiterea junioarei in alta parte... Nu am unde (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) N-am zis buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Buna dimineataaaaaaaaaaaaaa! In plus fata de ieri m-am ales si cu o tuse pacatoasa. Afara e ghetus si gri si frig. Faceam balet cu junioara de dimineata pe strada (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O fetita in fata noastra a cazut si s-a lovit destul de rau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu mai pleaca iarna asta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Vad ca Rody, Laur si Corina iar s-au dat la fund (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si ca sa nu ziceti ca nu fac cinste azi, ia poftiti la ceva vitaminizare si la ceva dulce (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://dieta.ele.ro/images/articole/big/sucuri_naturale.jpg) (IMG:http://sanatate.md/data/pic/news/0046/4613/1_600.jpeg) (IMG:http://bakingncooking.files.wordpress.com/2007/12/creamcheese_fruitcake_0014.jpg) (IMG:http://www.bucataras.ro/uploads/modules/news/4189/1266232780729851c1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Teo, iubita, nu m-am dat la ''fund'' am fost plecata un pic!
Draga mea, iti doresc tot binele din lume alaturi de jumatatea ta! Sa fii puternica ca o femeie adevarata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna dimineata!! E friiiig! Sper ca nu vine iarna de la voi aici!!
Azi e vineriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Va pup si o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neataaaaa!
Da, e vineeeeeeeeeeeeri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ne-au muncit aseara la zumba ca pe hotii de cai. Partea buna a fost ca am dormit ca un bebelus (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Corinuca, mie tare mi-esti draga si sufar cand nu te vad (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) de aceea tot intreb de tine. |
|
|
![]()
|
|
Neata!!! E sambata si sunt la munca!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Vine frigu si aici! E tare aiurea!!! Da voi pi undi umlbati? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutare. Io mi-s cam bolnava. Ma doare gitul, nasul, capul si tati toate oasili.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Ma Albi, mi se pare ca iarna se indreapta chiar catre tine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Diana, sanatate. Numai eu stiu ce mi-a tras inima iarna asta, cu racelile astea aiurea... Jo, te mai astept cu ceva pareri pe la topicul cu tigareta fermecata (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
'Neata la fete dragi!
Teo, cum e cu zumba 'ceea? Ca tare ma bate gandul sa ma inscriu si eu aici la un curs... Diana, cum te mai simti cu toate cele? Sper ca esti mai bine. Fereste-te de frig! Salutari si pupaturi pentru eladies! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O zi cu soare-n suflet va doresc! PS. Aici ninge iarasi, da' bine ca nu-i viscol. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjour! Febra nu am, insa imi curge nasul si sint infundata...
La noi e soare. Nu ninge. Valentina, te pup si io! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th July 2025 - 04:04 AM |
|