![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna ziua, ladies!
Ce mai faceti? Imi este dor de voi. Stiu ca am zis ca voi intra mai des, dar am fost tot ocupata. S-a intors si mama din Italia, m-am bucurat de ea, am povestit intr-una si acum am zis ca intru sa va salut. Va pup pe toate si va doresc un inceput de saptamana cat mai frumos. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Rodyyyyyyyyyyyyyyyyyyy (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Diana, raceala ma chinuie de vreo doua luni. Acum ma lasa, peste o saptamana ma ia iar, tot timpul schimbata. Zici ca evolueaza. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Imunitatea mea e la pamant (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mi-e friiiiig si vreau acasa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) da nu se poate ca am si germana pana mai tarziu. Macar acolo e cald (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valentina neaparat sa mergi la zumba daca ai posibilitatea. O singura sedinta iti trebuie sa te indragostesti iremediabil (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Nu v-am zis ca tura trecuta am luat si junioara cu mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A dansat, a fugit, a facut sfoara, podul si spagatul... Toti mi-au admirat-o (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) E ca o zvarluga si este foarte elastica. Avea gentuta ei, sticla ei de apa si prosopul ei. Si a avut grija sa afle toata lumea asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dau dintr-una in alta, dar musai sa o pup pe Diana pentru reteta de cornulete fragede cu untura (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Au iesit minunate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am facut sambata doua retete: cea a Dianei si inca una luata de pe un blog culinar. Amandoua au fost bune, dar ale Dianei au fost super bune (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Teodora le alegea numai pe alea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ca sarut mana Diana pentru reteta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Rody, bine ai re re reee venit!!
Eu nu ma simt bine deloc! Nu am dormit aproape deloc. A batut vantul crunt toata noaptea, si asadar toate usile mele au scartait si s-au busit, soarecu a crezut de cuviinta ca e bine la 5 dimineata sa se apuce sa traga de fiare, adica sa roada gratiile. L-am dus in bucatarie, dupa care a icneput sa mi se faca rau, petru ca mi-a venit. SI acum sunt sfarsita de oboseala si mi-e rau. Da in rest is bine!!! Voi ce faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata.
Albi, tu ai patit cu soarecu exact cum patesc eu cu papagalu'. Cand e mai dulce somnul, atunci incepe sa tipe sau sa prinda cu ciocul diverse lucruri, iar daca e liber ...nu il tin inchis in colivie ca mi-i mila de el, vine pe capul nostru dimineata si ne ciuguleste. Ieri Rony s-a trezit cu gainat pe fata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna seara!
Am uitat sa va urez primavara frumoasa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am fost la franceza. Mai stau 10 min pe net si la nani cu mine. Di, ce mai faci??? CUm te simti? Mai da unde sunteti toate?? Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna dimineata fetelor!!! Am intrat si eu sa va urez o primvara cat mai frumoasa si plina de iubire si flori!
N-am mai intrat de ceva vreme, dar am fost si ocupata.... Va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata!
Imi este foarte rau in continuare! ieri la munca, din cauza ca imi era f rau si m-au enervat colegii, am facut o mini criza si am inceput sa plang...m-am simtit mai bine dupa. Da azi e posibil sa imi fie si mai tare rau! Va pup si o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neataaaa!
Bine ai revenit Scaiut (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Albinuto, bag seama ca suntem surori de suferinta (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Da nu ne lasam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Diana, sper ca te simti mai bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Oana, eu n-as avea curaj sa las pasarea libera prin casa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Iar dupa episodul "gainat" sigur nu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Cum merge treaba cu tigarile? Le-ai lasat de tot? Azi vad ca avem soare, chiar daca e un frig de nu-ti vine sa iesi afara. Toata noaptea mi-a zbierat o mata in cap (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) S-au apucat de cotarleala chiar in geamul meu. Va dati seama ce bine am dormit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si va dati seama cate chestii au fost aruncate de pe la geamuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) No, ma apuc de treaba. O zi faina va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata.
Albi, dar nu poti sa iei o pastila sau chiar 2? Eu asa fac, iau algocamin si-mi trece. Teo, pasarea asta e asa de mica, mai mica decat pumnul meu. E un perus alb si mic. Cand il inchid in colivie, se zbate ca nebunu', se tranteste in gratii si parca plange....imi rupe inima. Intra singur in colivie sa manance si sa bea apa si acolo isi face nevoile...nu-mi umple casa de gainat. Toata ziua sta cocotat pe coloivie si canta cand aude muzica de copii sau desene-animate. Cu tigara asta electronica intampin o problema...imi usuca gatul tare. Asta pt ca eu uit sa beau apa. Am mai tras un fum dintr-o tigara normala si am fugit la baie...asa de rau m-am simtit.Deci ma gandesc ca organismul meu s-a curatat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Cert e ca am 2 saptamani de cand nu mai fumeg si ma bucur tare mult. Acum urc 4 etaje ca un fluture (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Scaii, multumim pentru urare. La fel si tie. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna ziuaaaa... Pup toate fetele!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Io mi-s inca racita. Imi curge nasul si tusesc ca un magar. La mine a nins de dimineata si anins destul d emult. Acum doar e frig de crapa pietrele. Sau asa mi se pare mie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 06:40 PM |
|