IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 43 44 45 46 47 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLI, eLady`s hot spot, Discutii diverse
Valentina30
post Mar 2 2011, 03:52 PM
Post #441

Incurabil

Group: Obsedat
From: Bucuresti
Member No.: 1,899

O primavara minunata va doresc si eu, fetelor frumoaselor!
Bucurii cu carul, sanatate cu toptanul, iubire si impliniri si nu in ultimul rand, muuuult soare-n suflet!

PS. Diana, o portie dubla de sanatate pentru tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by Valentina30: Mar 2 2011, 03:53 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Rody
post Mar 2 2011, 04:19 PM
Post #442

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Hello everyone!

Diana, insanatosire grabnica!
Si eu am racit destul de rau. Zilele trecute ma durea tot corpul si am avut frisoane. Aseara am facut o baie calda cu sare si pe urma in patut. Mi-am schimbat hainele de 2 ori in timpul noptii. Azi ma simt mai bine.
Nu prea am de povestit lucruri foarte interesante caci mai mult am fost pe acasa in ultimul timp.
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa in continuare.

+Quote Post
kryss_10
post Mar 2 2011, 06:18 PM
Post #443

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Buna fetelor! Va pup si va doresc o primavara calda si cat mai frumoasa. Multa sanatate si multe impliniri.

+Quote Post
scaii12
post Mar 3 2011, 08:34 AM
Post #444

Obsedat

Member No.: 7,004

Neata! Asa de mult ma bucur ca este joi, a fost o saptamana lunga.... Fetelor, multa sanatate (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) .
Eu acuma incerc sa ma trezesc sa plec curand la munca. Mi se inchid ochii, dar seara nu-mi vine sa ma culc devreme niciodata, parca trece viata pe langa mine.
V-am pupat, o zi frumoasa!

+Quote Post
Valentina30
post Mar 3 2011, 10:08 AM
Post #445

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 1,899

'Neata scaiutz! 'Neata fetelor! O zi frumoasa va doresc!
Aici e soare cu dinti... bine ca macar e soare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Oana
post Mar 3 2011, 10:34 AM
Post #446

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Neata.
La noi la fel: soare cu colti (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Oricum ...s-a anuntat ca se incalzeste vremea, deci mergem pe drumul cel bun.
O zi faina si voua.

+Quote Post
Teocris
post Mar 3 2011, 11:12 AM
Post #447

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neataaaaa!
Asta cu "viata trece pe langa mine" si eu o am de ceva vreme (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Am impresia ca trec toate prea repede si oricat as face, tot nu se observa nimic. Zici ca traiesc degeaba (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Dar, azi nu ma mai gandesc la asta. Ma duc la zumbaaaa (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
De vreo doua saptamani incerc sa gandesc pozitiv si sa vad numai partea plina a paharului. Am constatat ca e mult mai bine asa. Decat sa ma tot plang, sa plang si sa ma afund in depresie, mai bine le vad pe toate intr-o lumina mai blanda, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Rody
post Mar 3 2011, 11:58 AM
Post #448

Incurabil

Member No.: 7,318

Neata!

De azi am inceput serios regimul monti. M-am cantarit, mi-am notat tot intr-o agenda, si urmeaza sa tin evidenta cel putin in urmatoarele 3 luni. Sper sa reusesc, am vointa foarte mare acum.
Am sa postez si la meniu ce pap si sper sa nu fiu singura. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Va doresc o zi minunata.
Pupici la toata lumea!

+Quote Post
albinuza
post Mar 3 2011, 01:00 PM
Post #449

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua! La mine lamunca e o nebunie curata! Toata lumea tipa la toata lumea! Toti au impresii de sefi daca au un calc in fata! E important calc aici. Adica nu e ca si cum toate lumea are!! Nu, aici esti un deosebit daca ai calc!! Cred ca sunt eu siudata si nu apreciez indeajuns ca am unul!!
Azi e baba mea!
Eu simt ca trecea viata pe langa mine de cand am venit aici! NU fac nici un rahat!!
Va pup si o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Mar 3 2011, 04:37 PM
Post #450

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Salutare.
Rody, promit ca ma intorc si eu la monti, dar nu de azi. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Azi mananc de la Mc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu nu reusesc sa adorm seara, ma trezesc tarziu, si tot simt uneori ca trece viata pe langa mine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci nu e o chestie de culcat devreme.
In alta ordine de idei, mata mea a intrat in calduri. Si noi am castrat motanul alaltaieri, chiar la momentul potrivit. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

This post has been edited by Globetrotter: Mar 3 2011, 04:40 PM

+Quote Post

100 Pages V  « < 43 44 45 46 47 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2025 - 04:06 AM