![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bounjouricaaa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Io raportez tot una persoana mucoasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu trece si pace buna! Afara ninge 0 acum vreo doua ore era o zapaada de numa-numa... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna seara! Ma plictisesc asa de tareee!!!
Good news!! Oiseau s-a angajat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Incepe luna asta, dupa 15. S-a angajat la aker Tulcea, undeva la proiectare. Am uitat numele postutlui. E asa de happy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si io la fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai stau oleaca si ma bag la nani! Noapte buna copii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Felicitari pasaricii! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E inr-adevar o veste foarte buna! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Daca te plictisesti intra in oale, ca nu ne-ai mai aratat de mult ce ai mai prestat si pun pariu ca nu ai stat degeaba. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am facut mancare, dar nimic deosebit. Vreau sa fac niste gogosi in wekkend. Sa vad ce o sa iasa...
Acum chiar ca ma duc la nani! Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Nopate buna, Biziila! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna seara si de la mine! Desi pe-aici ploua, am iesit la o cafea in oras...a fost frumos, m-am plimbat, am facut si niste cumparaturi(mi-am luat o geanta si o curea) si acuma cred ca ma apuc sa fac un puzzle pe care l-am cumparat in weekend. Noapte buna!
|
|
|
![]()
|
|
Ce fel de geanta? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Da' io nu ma mai joc... (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Aici iarasi ninge. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si eu care ma bucurasem azi ca era soare... ba dupa pranz se incalzise binisor si se topise tot. Acus iar o aseaza. Eu nu mai pot cu iarna asta. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
Maine e sambataaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Abia astept sa plec acasa. Felicitari pentru Rozy (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) M-am pensat, adica m-a pensat sora mea, pentru ca vreau sa ma pozez si eu machiata (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) O sa va radeti de mine de numa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Valentina, nici de la noi nu se lasa dusa iarna. Parca niciodata nu am asteptat primavara cu asa infrugurare ca acum (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Buna ziua!
Multumesc pentru felicitari, si ea va multumeste! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) aici dimineata ningea de ziceai ca decembrie!! M-am certat de dimineata cu astia, ca altfel u se putea. Acum is calmi toti! Va pup si o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:05 PM |
|