![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Nu azi. Poate maine. Azi vreau sa zambesc. Va pup.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La multi ani! Sa fiti iubite!
...Am o lipsa acuta de inspiratie de 8 martie, pare-se, insa prindeti voi ideea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Hello!!!
La multi ani, tuturor!!!! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
La multi ani !!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Fetelor, ce mai faceti? Ce cadouri ati primit azi?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La multi aniii!
Io una peste ochi deocamdata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... aka nici un kk. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Un sincer si calduros LA MULTI ANI,scumpe doamne si domnisoare!O primavara cat mai frumoasa,vesela si plina de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!In numele barbatilor va multumim ca existati...fara voi viata ar fi extrem de monotona si nu numai!
Eu ma pregatesc de framantat aluatul pentru sfintii moldovenesti,am facut un mix de nuca si migdale....maine sunt liber..deci va sa zica..cele 40 de paharele? Si aici se sarbatoreste astazi ziua femeii iar pe 19 festa del papa!Va doresc o seara placuta la toate!Azi au fost 19 grade aici,ft.frumos..in aceasta seara se inchide si carnavalul de la Venezia! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Un calduros la multi ani ladies si din partea mea.
Sa fiti sanatoase, fericite si iubire. Va pup pe toate. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
La multi ani eLady (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
Eu plec la gradinita cu piticii. Sa aveti o zi buna. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
La multi ani, Elady! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 02:35 AM |
|