IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLI, eLady`s hot spot, Discutii diverse
Diana.
post Mar 9 2011, 10:34 AM
Post #491

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Neataaaaaaa! La multi ani! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Mar 9 2011, 01:32 PM
Post #492

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

La multi ani Elady!
Am citit pe facebook ca e ziua ta. Eu nu stiam (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

La noi e soare si frumos, insa tare frig (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 9 2011, 03:17 PM
Post #493

Fondator eLady.ro

Daaa, se fac azi 5 ani de la lansarea siteului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Rody
post Mar 9 2011, 07:05 PM
Post #494

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Eh, eu sunt in urma, nici nu stiam.
La multi ani elady si din partea mea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 9 2011, 07:30 PM
Post #495

Fondator eLady.ro

Bonsoar! Ce fac fetele si baietelul?
Io am tras o fuga pentru niste cumparaturi si m-am intors la munci...

+Quote Post
albinuza
post Mar 9 2011, 08:33 PM
Post #496

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara! La multi ani pentru ieri fetelor, nu am reusit sa intru.

La mine la munca e din ce in ce mai aiurea!
Azi colega/mea a fost bagata in sedinta pentru 2 ore, eu pentru o ora. Timp in care nu s-a spus cat de ineficiente suntem, ca dupa 3 ani nu suntem in stare sa ne facem treaba cum trebuie, ca de acum va trebui sa si urmarim toate piesele prin hala, si ca nu putem sa spunem ca nu tinem minte o piesa din cele 4000 pe care le taiem constant. S-a ajuns la concluzia ca trebuie sa facem pauza de o ora (toti fac de jumatate) pentru ca e imposibil sa ramanem concentrate 10 ore pe zi. Asadar de maine, avem program de 9 ore cu pauza de una! Doar noi! Una peste alta ideea este ca noi suntem niste deficiente, cu care ei se chinuie zi de zi sa le faca sa priceapa ceva! Imi pare al draq de rau ca nu am unde sa plec, dar caut! Cedez nervos. Stiu ca par ca ma plang si nu fac nimic, dar practic nu am cum sa imi dau demisia pana nu apare altceva la orizont! Nu imi permit financiar, pentru ca mama mi-a zis sus si tare ca daca imi dau demisia, ea nu imi da nici un sfant! Deci nici acasa nu as putea sa ma duc, pentru ca nu am cum sa platesc intretinerea.
Sper din suflet sa rezist pana termin cursul de franceza, si poate ma invart de ceva de munca prin Franta. E de rahat!!

Aaa si nici radio nu mai am voie de maine...

+Quote Post
Diana.
post Mar 9 2011, 08:59 PM
Post #497

Fondator eLady.ro

Deci voi sinteti defecte... Foarte naspa! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Prin italia ai cautat? Nu sint siteuri de joburi? Ia baga-te nitel, esti desteapta si muncitoare, sigur gasesti ceva!

+Quote Post
albinuza
post Mar 9 2011, 09:41 PM
Post #498

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Da, am mai depus. Nu ma cauta nimeni, pentru ca scrie in cv ca sunt inginer, si inginerii sunt platiti mult aici! Si nu ia nimeni ingineri. Prefera oameni cu scoala tehnica, cu bani mai putini!!

+Quote Post
Diana.
post Mar 9 2011, 10:32 PM
Post #499

Fondator eLady.ro

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Atunci... minte! Nu e tocmai ortodox, insa...

+Quote Post
Teocris
post Mar 10 2011, 08:33 AM
Post #500

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata fete cucuiete!

Albi eu sincer iti spun ca n-as fi rezistat atata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Sper sa gasesti ceva mai bun in viitorul apropiat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu trebuie sa ma duc pana la doctorita junioarei sa iau o adeverinta de vaccinari, sa o inscriu la scoala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu stiu cand a crescut atat de mare (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Mai vreau sa-i iau si dosarul medical de la doctorita asta si sa o inscriu la alta. De doctorita actuala nu-mi place (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Azi am o zi foarte incarcata: doctor, sedinta, germana si zumba. Sper sa fac fata (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th July 2025 - 10:55 AM