IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLI, eLady`s hot spot, Discutii diverse
Teocris
post Mar 14 2011, 12:17 PM
Post #521

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Sunt tare curioasa ce-ti zice celalat doctor (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
De ce te-au mai internat daca nu trebuia? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Doamne, prin cate chestii trebuie sa treci (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Mar 14 2011, 12:48 PM
Post #522

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Hello, hop si eu cu salutari. Am avut 2 joburi in weekend, destul de obositoare si stresante. Nervi si frustrari cu duiumul in urma lor. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 14 2011, 03:02 PM
Post #523

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua! Si eu pe la munci! plina de "chef" va puteti imagina!!
Oana eu spun ca nu are nimic baiatul. da is vaci incaltate unele. O zi buna!!!

+Quote Post
Teocris
post Mar 15 2011, 09:19 AM
Post #524

V.I.P.

Neata! In continuare tusesc de-mi dau plamanii afara. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Azi e frumos si soare, e marti, e o zi perfecta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Oana, ce ti-a zis medicul celalalt?

+Quote Post
Oana
post Mar 15 2011, 08:59 PM
Post #525

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Buna seara.
Teo, mi-a zis ca un asemenea diagnostic se pune dupa o perioada de cel putin 6 luni, in care se urmareste copilul. Adica mai exact daca face o criza de epilepsie, de cate ori pe saptamana/luna, in ce situatie, ce anume ii determina criza etc. Am inteles ca unii copii fac convulsii fara a fi neaparat epilepsie. EEg-ul se repeta dupa 3 luni .
Reteta pe care mi-a dat-o doctorita pur si simplu nu mi-o elibereaza nici o farmacie. E o doza foarte mare pt un copil atat de mic. Maine cred ca-i fac o vizita si am senzatia ca ori apar pe la stiri, ori o fac sa manance reteta.
Asistenta de la gradinita mi-a zis ca o criza de epilepsie poate fi fatala si va spun drept ca am senzatia ca ma ustura inima si ficatul de atunci.
Maine ma duc sa cer parerea altui medic. Vreau sa merg la toti medicii cunoscuti de neurologie din Iasi. Nu-mi gasesc lini9stea , chiar daca doctorul de azi m-a asigurat ca rezultatele de la EEg nu arata nici pe departe a fi epilepsie...cuvantul asta imi rasuna in creier, mi-a luat parca viata ...parca sunt sfasiata.

Culme e ca afost diagnosticat cu rinofaringita acuta la ORL ,iar in biletul de iesire scrie ca i s-a administrat tratament corespunzaror cu evolutie buna. Nu a primit nici un tratament pt rinofaingita ,doar jumatate de pastiluta de fenobarbital. Sunt niste minciunosi ordinari.

This post has been edited by Oana: Mar 15 2011, 09:38 PM

+Quote Post
Teocris
post Mar 16 2011, 11:57 AM
Post #526

V.I.P.

Servus fete si baieti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La noi e o zi foarte frumoasa si calda (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) In sfarsit vine primavara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Astept cu nerabdare explozia de flori (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Oana, imi pare rau ca treci prin asta. Nici nu stiu cum te-as putea ajuta si nici ce sfat ti-as putea da (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sper ca a treia opinie sa te mai listeasca si sa fie de bine (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)

Permiteti-mi sa ma plang un pic de dorul vostru (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Uneori am impresia ca vorbesc cu peretii, asa de singura ma simt pe aici (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sper ca sunteti bine cu totii si ca numai lipsa de timp va impiedica sa stati la povesti (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bia
post Mar 16 2011, 12:38 PM
Post #527

make-up artist

Eu exasperez. Acum s-a sparto teava pe coloana si vin astia sa sparga peretele. Imi vine sa mor ca nu support praful aferent. Si pe bune ca nu exista decat explicatia: e veche teava! Puii mei, e in centrul Bucurestiului (langa magazinul Unirea), chiria ca de centru dar restul ca si cum stam in codru. Apa calda dimineata ioc uneori, vecinii joaca bambilici la 12 noaptea si asculta manele. Pur si simplu e culmea.

+Quote Post
Teocris
post Mar 16 2011, 12:50 PM
Post #528

V.I.P.

Pai Bia, in centru sunt cele mai vechi instalatii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tu nu stiai ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Fac haz de necaz. Nu te supara pe mine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bia
post Mar 16 2011, 01:00 PM
Post #529

make-up artist

Lol, nu stiam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) deci ma obisnuiesc cu ideea.

+Quote Post
Teocris
post Mar 16 2011, 01:20 PM
Post #530

V.I.P.

Sau te muti la periferie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th July 2025 - 09:10 PM