![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Franceza e la mijloc! Mai am 10 ore. adica 10 sedinte a cate 3 ore! Merge bine!!
Eu nu am timp nici sa respitr!!1 Iar sunt singura la lasere! IOmi vine sa imi iau campii. Dar raman calma, si fac totul cu viteza maxima admisa de psihic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca ma panichez ca nu am timp si ca tre si aia si aia si aia, in mod sigur bulesc ceva!!! Va pup si sper sa am putere sa intru diseara _:kiss: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna! Eu intru mai rarut acum ca m-am angajat la o firma de confectii-croitorie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In rest sunt bine,doar un pic racita. Va pup. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Nope, nu s a schimbat nimic. Da refresh la pagina. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mie mi-i un somn de crap! Multumesc Diana, dar tot degeaba. Nu pot sa vad nici-un profil... Imi apare o pag cu urmatoarele: Board Message Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. The error returned was: Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available. Useful Links •Forgotten Password Recovery •Register a new account •Our help documentation •Contact the forums administrator |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
No ideea!!! Ma mai uit o data!
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Nici eu nu vad profilele de vreo jumatate de an (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Buna seara lume, mergem in weekend la munte? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hello! Abia mai merg... Am o febra musculara de la Tae Bo! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stiletto, unde faci Tae Bo? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
E vineri, ma doare burta, e frumos afara si cald. Krysule bravo! Spor la treaba! Mai exact ce faci? Cosi la masina, la triploc, la butoniere sau esti la calcat? Eu am facut ucenicie la un atelier de croitorie (intr-o vacanta de vara cand eram la liceu) si mi-a placut foarte mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va urez o zi faina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello!
Am facut intro-o sala de sport la Iulia Hasdeu. Dar sper sa schimbe locatia. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjour! Io mis- cam ametita, nu stiu de ce, stau ca gaina-n lemne.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Diana, calciu+magneziu+seleniu+zinc ! Si ceva dulce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 04:56 PM |
|