![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!! Eu muncesc! Mult!! La naiba!!! Whyy!!! Nu sunt platita destul ca sa muncesc mult (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In seara asta mergem la un coleg sa mancam peste! Ca cica e dezlegare! Nu a tinut nimeni post da ma rog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Iar mi s-a aruncat placa: fa programe pentru maine ca vine colega-ta sa taie. Nu pricep contextul de... munceste repede acum ca ea vine maine si mai castiga 40 de euro pe munca ta!! Nu pricep. Au noroc ca nu ma omor cu venitul sambata la munca!! Back to work acum!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hello! Am facut intro-o sala de sport la Iulia Hasdeu. Dar sper sa schimbe locatia. Ah stiu de care spui, de pe cand faceam cercetare de piata de tae-bo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mie mi-a expirat abonamentul la sala unde faceam pana acum si ma gandeam sa ma apuc de kangoo jumps, pare fun! bine dar vreau si tras de fiare in continuare, poate si tae-bo, sa le alternez, altfel ma plictisesc. Tudor, aveti planuri de munte? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna seara!
Teo, fac mai multe si in triploc si la aplatizat(sau tiv) si la croit.Mai multe ca ma descurc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup. O seara placuta! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bre, iubito, dar de cind cosi tu?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
M-am trezit cu noaptea in cap. Asa ca planuiesc sa fac o baie, oleaca de curatenie, si cand termina colegii munca plecam prin zona pe aici!!! Si mie mi=ar place sa stiu sa cos... sa fac si io ceva.. Va pup si o zi buna va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Buna dragelor!
E o vreme superba azi si am asa un chef nebun de sport. Teoretic aveam program de curatenie si bibilit la flori... cred ca las totul balta si ies la jogging. Un aspirat si un sters de praf pot sa mai astepte pana adupa-pranz. Ieri am reusit sa fac 200 de abdomene, 50 de gantere si 40 de flotari. In schimb nu am mai facut nici macar un minut de bicicleta. Recuperez azi. O zi cu spor si chef sa aveti! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Di, eu niciodata nu am cusut pe masina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Acum am invatat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu sunt cu prietenii in seara asta. Va pup. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Ce faceti dragelor?! Unde v-ati ascuns?
Cum v-ati distrat azi? Aici a fost o zi frumoasa de primavara. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io muncesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Va pup ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ieri am reusit sa fac 200 de abdomene, 50 de gantere si 40 de flotari. In schimb nu am mai facut nici macar un minut de bicicleta. Recuperez azi. Bravo Valentina! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Poti sa faci 40 de flotari din alea normale? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu am devenit dependenta de starea de bine pe care mi-o da o sedinta de sport. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 05:05 PM |
|