![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La mine cred ca ningeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Lary, sa fii sigura ca eu nu ma stresez de ieri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Diana, dar ce a patit Corina? Am simtit-o suparata si nu vad sa mai scrie ceva ... Are probleme de sanatate? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu stiu exact, o sa o sun in week end sa vad ce se intimpla cu ea.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna! Eu am dormit 11 ore. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In sfarsit ma simt odihnita. Va pup. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Si eu am picat de ieri de pe la 9 jumate... pina azi dimineata la ora 6 fara un sfert. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
E oficial! Sunt racita bocna (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Am primit pachetul complet: nas infundat, dureri de cap si ceafa, nisip in ochi... Sunt foarte fericita (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dora bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Scuze , Dora bine ai venit! Speram sa te simti bine alaturi de noi.
Teo, ce mai face junioara? Si tu ... ai grija de tine, multe ceaiuri, lamaie si miere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pupici Fetelor cand se mai incalzeste afara?? Ca mie una imi place iarna dar nu cu gerul asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Teodora e bine, vioaie si topaitoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) I-a trecut piciorusul si acum asteapta cu nerabdare vacanta.
Ma omoara vacantele astea (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Zici ca ne putem lua concediu cand vrem si cat vrem sau ca toti avem pe cineva care sa aiba grija de juniori (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ma bucur ca e bine.Acum mai trebuie sa te faci si tu bine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna ziua! Eu daaa prestez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Laur suna-ma draga, mai stam la o barfa!! Dora, welcome!! Am simtit cum mi s.a desprins un ovar... Maine dimineata ma duc sa imi iau cartile de franceza trimise de Oiseau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si ma apuc serios de treaba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hai va pup ca am niste treaba pe aici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:26 AM |
|