![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
O pup pe Diana de 1000000000 de ori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Pupici, pupicei, pupicuti! De toate felurile, o armata intreaga ti-am trimis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si io va pup pi voiiiiiiiiiii! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Am lipsit de la sedinta de pupaceala (IMG:style_emoticons/default/wavecry.gif) Bia, arati foarte bine! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ma duc sa-mi cumpar ceva sa mananc ca mi-e o foameeeeeeeeee |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Buna fetelor! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Cine se pupa, cu cine si de ce??? Daca e de pupaceala, hop si eu... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si la dat si la primit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!!! Mie azi mi-a fost rau din cauza de chestii periodice, dar vad ca m-a lasat de la sine. Numai ca am o stare de nervi de as bate juma de hala!! Da mai am 2 ore si oleaca si plec acasa, si dupa aia la engelza, deci e de bine.
As vrea sa ma duc undeva sa ma plimb in weekend dar nu stiu unde... |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
OFF Mie toate imi merg ca dracu cu muncile mai ales, zilele astea nu sh ce am ...
Dar ma tin de sport si alergaturi , macar sa ma visez frumoasa cand slabesc io (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Jo-Anna: Mar 29 2011, 11:44 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Buna dragelor!
Aici e vreme frumoasa, desi nu prea cald. Dimineata a fost frig si un pic de nor... bine ca s-a inseninat. Voi ce mai faceti? Sa aveti spor in tot ce v-ati propus pentru astazi! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Servus!
Si la noi e soare si frumos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Azi i-am cumparat junioarei o gramada de lucrusoare si tot mai am de cautat si cumparat. Nimic nu-i mai vine de anul trecut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am tot cautat fustite si rochite dar n-am gasit nimic sa-mi placa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Toate au sclipici, paiete, pietricele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cred ca pana la urma ma duc si cumpar ceva materiale si ii fac eu ceva dragut (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Vine inceputul de luna si voi fi iar ingropata in hartii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Da le dovedesc eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) S-aveti o zi faina! |
|
|
![]()
|
|
Teo, a mai crescut junioara!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sa ai spor si sanatate/ Sa le dovedesti pe toate! / (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 10:41 AM |
|