![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am mutat frumusata de biziila la Coafuri si schimbari de look II, Modele si recomandari de tipuri de frizuri si coafuri, tunsori , etc
Da Valentina, a crescut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mutat restul postului lui Teo la Forme de fagure si nuci, din inox, ca pe vremuri |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am cam mult alcool la bord. Hmmm... Just saying hello to my girls!!!
Iubitul imi pleaca luni din nou. Cam frustrate de idee. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by Stiletto: Mar 31 2011, 10:05 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna seara! Noi am baut o bere in oras. O facem rar, pentru ca e 4 euro o bere la 330. Mi se pare mult prea mult!!!
Acu beau o bere acasa, si imi vb cu o pretena de la Bruxelles sa stau la ea de Paste, pentru ca individul la care trebuia sa ma duc nu mai vb cu mine de o luna.... Voi ce faceti? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Eu apuc imediat taurul de coarne si ma apuc de facturi. Va doresc o zi faina si prospera! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fac eu cinste cu cafea (IMG:http://www.grenoblelife.com/wp-content/uploads/Quatre-cafes.-Photo-designwallah.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna dimineata. Iau si eu o cafea.
Eu plec in 5 min spre Bucuresti. Am trecut doar sa va salut si sa va doresc o zi frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sper sa nu ma atace soarele prin gaura din ozon, sau norul radioactiv. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by Globetrotter: Apr 1 2011, 09:00 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Buna fetelor, buna frumoase eladies!
Still, vine iubi inapoi, si-l astepti tu cu drag... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Albinutza frumusitza, in Bruxelles vremea-i schimbatoare, mai ales in perioada aceasta a anului. Ia si hainute mai groase si mai de vara. Teo, multam de cafeluta. Arata tare bine! Sa ai spor la lucru! Globetrotter, drum bun si sa ajungi "safe and sound"! O zi cu bine si cu bucurii "tutulor"! PS. Diana, pe unde umbli?! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pot sa stau si eu la cafea? Dau eu micul dejun tarziu... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Eu sunt prinsa la munca, nu prea am timp. Acum is in pauza.
La Bruxelles ma duc de Paste, deci cred ca o safie relativ bine afara! Inca nu stiu ce fac weekendul asta... O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am cam mult alcool la bord. Hmmm... Just saying hello to my girls!!! Iubitul imi pleaca luni din nou. Cam frustrate de idee. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) vai Stiletto, te-ai imbatat aseara? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) I feel your frustration, al meu e plecat de aproape o luna. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ne luam de mana.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 10:35 AM |
|