![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
La pozele cu blonda am aruncat si eu un ochi.. de obicei evit stirile astea ca-mi vine rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/thumbsdown.gif)
Cat despre spectacolul grotesc IRi&MONI, Pepe&Oana&Tudy... ambele au inceput sa ma agaseze, nu mai pot ! Plus ca tocmai l-am vazut pe Tudy facand una mica pe Antena 3/video. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Deci e clar ca au turbat cu totii (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Una mica aka (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) ? Astea-s vedetele noastre, ce sa mai zic... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) sintem jenanti ca promovam asemenea... nu stiu cum sa me mai spun! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Vai de capu` meu!!! Mai mare jalea! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Is ready sa plec la muncaa!
Imi inghit ultima gura de cafea, imi aranjez parul atat cat se poate aranja si ma uschesc. Nu am timp nici sa respir la munca, de aia nu mai scriu, dar citesc! Oiseau s-a angajat. Azi e a 4-a zi de munca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E o idee panicata acum, pentru ca are impresia ca nu stie nimic, ceea ce e adevarat, pentru ca nu iesi din facultate cu notiuni destul de solide ca sa intri direct in actiune! Da ii trece ei! Eu tre sa schimb ambreiajul la masina, ceea ce ma va duce pe la vreo 400 de euro. Imi vine sa-mi ###### una!!! Scuzati! Acum va pup, ca o intind (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata! La Craiova nu e apa in zona mea. Vor cica sa faca un pasaj suprateran, au inchis/zapacit/futacit circulatia in centru si s-au gindit sa taie si apa. Asa ca nu e apa. De la 7 dimineata pina la 10 seara dupa care, poate va veni. Poate.
Si de aseara de la 8 apa care curgea era infecta. De caca. La fel ca reparatia masinii tale, Albi. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Io fac investigatii acum impreuna cu mecanicul. si cautam un kit complet mai ieftin. Ca si asa manopera o sa ma rupa!
Am o stare de bine, sper sa se mentina!! Oana ce iti fac copiii? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sunt incantata, unul dintre fotografii din top 3 Romania vrea sa lucreze cu moi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Stiletto, felicitari!
Albi, copiii stau acasa momentan, dar m-am inscris intr-un club de mame singure si mergem de 2 ori pe saptamana acolos si ei se distreaza. Plus iesiri in parc zilnic. Sunt foarte bine si nu avem probleme de sanatate. Tu ce faci? Cum iti merge la servici? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Oana, cum ai gasit clubul?
|
|
|
![]()
|
|
Am inscris gemenii la o gradinita (pt la toamna) din cadrul unei fundatii umanitare si acolo m-au invitat in clubul asta. Mai spun ca am si psiholog cu care discut o data pe saptamana si un jurist care ne indruma si depune ce e nevoie la tribunal in numele nostru (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th July 2025 - 02:05 PM |
|