![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asta fac. Ascult emisiunea mea preferata: A STATE OF TRANCE. Da, nush cum m-a luat valul asa cu el. Era ultima persoana cu care credeam ca ma ia valul cand ne-am vazut in prima seara la cina... La sfarsitul cinei mi-am schimbat opinia. Oh, well... it happens...
This post has been edited by Stiletto: Apr 10 2011, 01:49 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/d7BBlzIMR0Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!
Eu tot weekendul m-am uitat la filme. A fost f misto!! Au fost 40 deg rade sambata. Nu glumeesc. Chiar au fost!! Si azi e foarte cald. Mi-a comandat bf lu Oiseau ambreiajul si tre sa ajunga in 8 zile lucratoare, si eu m i-am mai comandat o masina de cafea, pentru cafea americana. Face caaani de cafeaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si un cablu hdmi. Acum ma duc la masa. Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutare!
Io mi-s cam amarita. Aruta si-a diminuat singura ratia de papa si nu maninca cum trebuie cam de o saptamina. Ieri am fost la medic si a bagat-o la ecograf si i-a recolatat si singe pentru analize. Iar a facut cistita (fara manifestari altele decit lipsa apetitului si o stare de apatie cind e in casa, ca acasa e glont) care i s-a dus spre rinichi. Asa ca sintem in tratament. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mititica de ea!! Lasa ca se face bine ca e tanara!! Dar de ce face mereu cistita asta??' NU o mai lasa sa stea direct pe gresie!! Pup Aruta si multa sanatate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai NU sta decit pe canapea sau pe pernutele ei! Chiar nu pot sa imi dau seama unde raceste, ca nici nu iesim cind e ud afara pe jos... streptococul ala betahemolitic non grupa a pe care l-a luat de la mama-sa o imbolnaveste mereu, mititica... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Buna ziua!
Eu la munci ca de obicei!! Ce face Aruta, DI?? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna ziua.
Ce faceti? Si la voi ploua? Eu ma mut la parter (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De la etajul 4 la parter....e super, imi iau si un catel (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Diana, dar un set de analize i-ai facut lu' Ara? |
|
|
![]()
|
|
Dap, facut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E bine papusica mamii, papa o tona deja dupa a doua zi de tratament. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si pe aici e tare ciudata vremea. Te moleseste de-a dreptul. Da sa ploua, soarele sta ascuns, e racoare, nu imi place pe scurt. Azi am epilat un baiat peste tot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . A fost funny. Ma rog, nu chiar peste tot, dar aproape. Imi pare rau ca nu intru mai des, imi e dor sa stau cu voi sa vorbesc mai multe, dar mai tot timpul sunt ocupata sau plecata. Va pup pe toti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st August 2025 - 09:22 AM |
|