![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Servus la toata lumea!
Cu intarziere si din partea mea un calduros La Multi Ani pt.cei ce si-au sarbatorit onomastica de Florii! Aici,cald,23 de grade...beau cafeaua pe teresa si ma pregatesc sa o uschesc la scarbici...poate reusesc si eu saptamana asta sa tin post la mancare dar si la ce-mi iese pe gura,ca eu is mai aprig la vorba! Am facut ultimele cumparaturi pt.minivacanta care va fi in Elvetia si Austria,ieri am reusit sa ajung si la munte...foarte frumos,ce ciuda am pe romani ca avem atatea bogatii si nu stim sa le punem in valoare pe cand astia si ultima poteca si boschet le acorda o importanta si scot bani! Teo,Kryssa,Rody,Diana,Albinutza,Corina,Oana,Pink,Book pupaceala si sa veti o saptamana cat mai frumoasa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Jo era sa te uit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Oare Charlie ce o mai face?Wie gehts ihnen Charlie? Salutari si pt.Tudor si Sylvia! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Bine spus.. avem bogatii si nu stim sa le valorificam. Sa ne pui poze din excursie la rubrica de Vacante si Calatorii.
De cand studiez despre Google Adsense mi-am facut un obicei sa dau click pe reclamele E-lady, sper ca si voi faceti la fel, zinic! This post has been edited by Tudor: Apr 18 2011, 06:13 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Valeu, sa nu ma baneze aia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Reclamele google sint doar in site, nu si in forum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Am un Adblock la Firefox ce nu-mi arata reclamele Google.. ma refeream la reclame din banerul de sus din forum.
Las ca nu te baneaza, dai vina pe mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neataaaaaa!
Ce faceti fete si baieti? Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Tare scump mai esti la fata in ultima vreme. Vacanta frumoasa iti doresc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudor, eu nu stiu despre ce vorbesti (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu intri un pic in detalii? Eu am reusit sambata sa termin curatenia generala. Asa frumos miroase acum in casa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Pentru ca junioara are vacanta si noi nu, a venit soacra mea la noi sa stea cu ea. Sincer ma bucur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am inceput sa o apreciez mai mult, mai ales ca niciodata nu a refuzat sa ne ajute cu fata, asa cum fac parintii mei (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) In plus, cand vin acasa de la serviciu, gasesc curat in casa si mancare calda (IMG:style_emoticons/default/322.gif) De Florii, pentru ca o cheama Floarea, i-am cumparat un parfum si o tigaie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pe amandoua si le dorea, asa ca tare s-a bucurat de ele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Saptamana trecuta am facut rost de o forma de nuci de la o verisoara a mamei. Doar cu imprumut (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Am experimentat nucile si mi-au iesit din prima (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Ce sa mai zic de crema caramel cu nuci pe care am folosit-o la umplut (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Va urez o saptamana frumoasa si sa aveti spor in toate! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Buna dragelor, dragilor!
Desi un pic cu intarziere, La multi ani la toate floricelele!!! Sa aveti sanatate, bucurii si tot ce va doriti fiecare! Teo, te apreciez ca te impaci bine cu soacra. Mai rar in ziua de azi, o astfel de relatie intre soacra si nora. Tot respectul si aprecierea pentru tine. O zi superba sa aveti! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna ziua... ce fac fietili? Eu am un cap cit o banita, ma doare de mor si imi curg si ochii... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Esti racita Diana? Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ce fain, sa ne pui poze cand te intorci. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Eu am avut 2 zile pline, nu am avut timp nici sa respir. Da nu ma plang. Vineri plec la Bruxelles (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Je suis tres contente!!!
In alta ordine de idei, muncesc de-mi iese pe ochi, crek ma paste o depresie, dar sper sa o pasc eu pe ea.. Cum te mai simti >DI? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
Valentina, sa nu ma deochi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Relatia mea cu soacra nu a fost mereu buna, fetele stiu despre ce vorbesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) S-a imbunatatit de foarte putina vreme si sper sa nu mai revina la ce a fost. La noi e soare si e cald. Fug pana la piata sa cumpar oua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 01:48 AM |
|