IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLI, eLady`s hot spot, Discutii diverse
Valentina30
post Apr 20 2011, 12:50 PM
Post #731

Incurabil

Group: Obsedat
From: Bucuresti
Member No.: 1,899

Buna dragelor.
Diana, cum te mai simti? Ce-ai patit, ai racit iara? Si aici vremea e schimbatoare. Ieri si alaltaieri a fost rece si cer noros. Foarte aiurea pentru alergat. Acum e soare si foarte cald, dar nu mai ies eu ca am alt program.

Teo dragalsa, nu te deochi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Dar te apreciez mult. Cu atat mai mult cu cat aflu ca situatia nu a fost prea roz inainte. Tocmai asta dovedeste ca ai gandit matur si stiut ce (eforturi) sa faci, sa rezolvi in bine lucrurile.
Iti urez numai bine in aceasta relatie cu soacra si sa fie si pe mai departe exact asa cum iti doresti tu!
Desi nu am o soacra (buna sau rea), din experienta parintilor si a rudelor apropiate, stiu ce dificil si neplacut este sa nu te intelegi prea bine cu aceasta. La prima impresie, poate par o "norocoasa" din punctul asta de vedere... dar din cate am inteles (de la sotul meu si de la alte cunostinte), mama sotului meu a fost o femeie calda si intelegatoare.
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Apr 21 2011, 08:34 AM
Post #732

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Buna dimineata!

Valentina, daca soacra ta e asa laudata, atunci imi pare rau ca nu o ai langa tine.
Multumesc frumos pentru urarile facute. Chiar imi doresc sa nu mai fiu la cutite cu ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Am fost la piata, am cumparat ceapa verde, usturoi verde, patrunjel, leustean si ridichii. Putin mai tarziu ma duc dupa lapte si gata. Nu mai cumpar nimic pana saptamana viitoare! Adica mai cumpar paine si suc maine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Doamne, atatia bani am cheltuit luna asta! Si culmea e ca tot nu am tot ce-mi trebuie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Insa mi-am propus sa nu mai cumpar nimic si sa ma descurc cu ceea ce am cumparat pana acum. Tineti-mi pumnii! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Diana, fa-te repede bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by Teocris: Apr 21 2011, 08:35 AM

+Quote Post
Diana.
post Apr 21 2011, 12:42 PM
Post #733

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Stati linistite, dragilor, ca sint bine. A fost o chestie trecatoare, a doua zi dupa ce m-am rastit la bocanci seara am fost ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azi o sa am o zi tare incarcata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trebuie sa iau si eu verdeturile, sa vopsesc ouale, sa fac cozonacul. Si sa il sun pe tata, ca e ziua lui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Apr 21 2011, 02:22 PM
Post #734

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

(IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) La multi ani tatalui tau, Di ! Multi ani frumosi, plini de bucurii si sanatate!

Spor la treaba gospodinutele mele dragi! Si eu am de robotit dar si cand or sa fie toate gata la final (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , sa te tii atunci bucurie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !

+Quote Post
Diana.
post Apr 21 2011, 09:29 PM
Post #735

Fondator eLady.ro

Saru` mina, la fel si alor vostri! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Da` ce liniste e pe-aici... Bucatariti, dereticati sau ati adormit deja? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Apr 21 2011, 09:40 PM
Post #736

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Eu doar ce am terminat de bucatarit. Ruptus de durere de sale mi-s! Dar am bifat pasca, drobul, un tort desert, un tort aperitiv, plus curatenie si ceva rapid de imbucat si-un shake de baut. Acu' sed si mananc inghetata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 21 2011, 10:03 PM
Post #737

Fondator eLady.ro

Grabita si harnica! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Eu miine fac. Aveam in plan azi cozonacul, insa mi-s mult prea obosita pentru asta! Asa ca miinie si poiimiine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pasca nu stiu daca fac, ca nu maninc decit eu, insa un tortulet cu ceva ciocolata pe linga cozonacelul traditional, tot fac. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si drob, magiritsa si friptura. Plus oua rosii.

+Quote Post
albinuza
post Apr 21 2011, 10:19 PM
Post #738

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara! Am muncit ca un erou azi. Acum am bagajele aproape gata, si ma bag la nani. Maine imi iau zborul spre Bruxelles (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Va doresc un Paste fericit!!!

Va tzuc dulce (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 21 2011, 10:20 PM
Post #739

Fondator eLady.ro

Mumoasa mea harnicuta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Drum bun si un Paste plin de Lumina, Elena! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) :friends:

+Quote Post
Teocris
post Apr 22 2011, 10:36 AM
Post #740

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Servus!
Soacra mea mi-a facut ieri cozonaci (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Sunt ani buni de cand n-am mai mancat cozonac de casa. Nu stiu din ce motiv, ma sperie numai ideea de a ma apuca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cu mare greutate m-am abtinut sa nu tai din ei, insa le-am facut la pozeeee (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Diana, da-mi voie sa te pup pentru reteta de cornulete u untura (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Fac furori cu ele (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Si stii ce am mai facut din coca aia? Coji pentru nuci (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Am facut rost de la o verisoara a mamei de forma din aia la care visez eu. I-am facut saptamana trecut proba cu o reteta de coca, dar nu mi-a placut cum au iesit, desi au fost repede mancate. Aseara mi-a venit ideea de a folosi coca ta. S-a dovedit a fi o idee excelenta (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Cojile au iesit exact asa cum vroiam eu.
Le umplu cu crema de lamaie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si apoi le "inec" in zahar pudra.
Eu vopsesc ouale sambata, impreuna cu junioara. Tot sambata fac ciorbica, friptura de miel, coronita din coaste de miel umpluta cu carne tocata si ciuperci si mini-snitele de pui cu seminte.
Azi fac prajitura Rigo Jancsi, drobul, parjoale si umplu nucile cu crema.

De dimineata m-am trezit cu herpes la gura (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Am buza de sus ca a unei negrese. Sunt foarte sexy (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Albinuta vacanta placuta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Spor la treaba tuturor!

+Quote Post

100 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd August 2025 - 01:36 AM