![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Navighez si eu nitel pe net cu un chef zero de a face alte lucruri. Cred ca o sa fac baie curand si dupa aia ma culca sau mai citesc ceva, nici eu nu stiu ce vreau....
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara, Paste fericit! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hristos a Inviat, frumoaso!!! Ne-ai lipsit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Oanaaaaaaa! Pe unde umbli? La noi e innorat si cred ca o sa ploua mai tarziu. Ma apuc de treaba. Va urez o zi faina! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Si aici ploua, dar nu ma deranjeaza. Cred ca racesc!
Eu iar sunt revoltata pe colega de munca... si ma gandesc sa cer o marire. Muncesc de ma cracan. Nu maplang, pentru ca emai bine decat sa stau. Dar ea o freaca cel putin jumatate de zi, si eu imi iau suturile. Nu imi explic de ce (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Am pus niste poze pe facebook de la Bruselles, cred cain weekendo sa pun si pe forum, ca am nevoie de oleaca mai mult timp. Va pup si o zi buna!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Hristos a inviat!!!
Beau o cafeluta,n-am somn da sa vezi de acum numarat mioare in noaptea asta...ce mult imi lipseste Croatia,fu asa de frumos,recomand calduros la toata lumea,au preturi super acceptabile si o apa asa de cristalina,tre sa imi fac si eu timp sa pun la rubrica de vacante foto ca am facut o mie (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . La noi caldurica,23 de grade ,ceva norisori...ma gandesc unde sa-mi fac urmatoarea vacanta...bine ca intre timp sa fac bani si apoi...da na,nu stiu ce am fost in alta viata,dar daca ar fi dupa mine as vagabonda prin strainataturi non stop!!! Vazui si eu nunta regala,foarte frumoasa ducesa de Cambridge aka Kate Middleton,stil,eleganta si finete!!! Voi cum v-ati distrat de Paste!!!prin strainataturi,pe la neamuri si prieteni? |
|
|
![]()
|
|
Neata!
Adevarat a inviat! Ce frumos, Laur, in Croatia (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ...si mie mi-ar placea sa ajung acolo, am auzit si eu ca au peisaje foarte frumoase. Eu am fost acasa, in Romania, de Paste...a fost dragut, m-am relaxat si m-am odihnit cat de cat. Oricum, este altceva sa fii inconjurat de cei dragi. Eu azi am planuri marete, curatenie, mancare, spalat si chiar sa scriu la disertatie. V-am pupat! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
`Servus la toata lumea!Am bagat la incarcat foto sa pot sa va impartasesc si voua cateva farame din experienta mea pe taramul croat!Numai ca incarca ,cu viteza melcului...ascult muzica greceasca si beau cafea ca turcul,intr-o buna zi am sa am ficatul verde de la atata cafea...afara frumos si cald,mai pe seara o intind la cumparaturi si apoi la un spritz cu prietenii!Voi ce faceti>Diana nici nu a dat pe aici,nu vrea sa dea de baut,ce sa mai zic de Tudor,mama mama ce fofileala..
Albino pe unde bazai...ai terminat muncile sau esti pe baricade? Corina mama da ocupata mai esti,nici un semn...sa ma gandesc..esti cu berea in mana,o tigara si invarti pestele pe gratar?JKukyneatza ce mai face? Book prin ce tari mai umbli?sanatoasa?totul bine? Kryss tata mai lasa munca,mai distreazate si mai da cate un semn si pe aici!Cum ai petrecut de sarbatorile pascale?Pupaceala (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Jo,Oana pe unde sunteti? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna! Eu sunt super obosita.Incep sa o iau pe urma Albinutei.Sefii astia ne cred roboti.Unele persoane muncesc mult ca sa traga si pentru altele evident.Si daca tot facem noi mai mult si mai bine de ce sa nu lucram in schimburi si in weekend si peste program si tot asa.
Eu am fost cu prietenii de Paste.A fost frumos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup pe toate si pe toti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 02:38 PM |
|