![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!
Hristos a inviat!! Ci faceti copii? Eu tocmai am pus o oala cu ardei umpluti pe foc. Nu imi aduc aminte cam cat tre sa stea, dar ii mai verific eu din cand in cand! Acum ma uit dupa o reteta cu cous cous, pentru ca am cumparat, deci trebuie sa il folosesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Se apropie luna iulie, adica concertul lui Bon Jovi, si august, adica concediu de concediu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup, o z i buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Va pup! Hristos a Inviat!
Trebuie sa trambitez ca sunt proaspata si mandra nasica! Am doi finuti frumosi foc care se iubesc de numa-numa si sunt tare fericita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Sper ca sunteti bine, ca ati petrecut frumos si linistit Pastele si ca nu ati exagerat astazi cu gratarele si mititeii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! This post has been edited by Laryss_A: May 1 2011, 10:16 PM |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Ce frumos Larrys! Sa-ti traiasca!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Multumesc, scaii! E prima data si nu-mi incap in piele de bucurie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Am avut niste emotii....uuiii.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aaaaaa!!! Adevarat a Inviat!
Eu mi-am facut griji!!! Uf, bine ca esti ok!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa-ti traiasca finutii, casa de piatra! |
|
|
![]()
|
|
Multumesc mult! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce mai faci, toate bune? Aruta-draguta e bine? Diiiiiii! Acu am citit la "Meniu pentru saptamana viitoare" si am cotrobait si la profil si am vazut ca a fost ziua ta! LA MULTI ANI! Multa-multa sanatate si bucurii, sa ai parte numai de lucruri bune si tot binele pe care-l oferi altora sa ti se intoarca inzecit! Te pup si scuza-mi urarea intarziata! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimienata! E luni, rezulta e aiurea. Pentru ca sunt lamunca, nu de altceva.
Felicitari Lary!! Azi se presupune ca va fi o schimbare maricica la munca. Va spun dupa ce va fi, daca fi! Sper sa fie de bine. As putea avea niste vesti si pe plan personal, dar mai astept o idee mica mica si cu astea. Va intarat acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup si o zi buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Wow Laryssa!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa-ti traiasca finii!
Albinuta, sper sa ne dai vesti bune! Bafta si spor ! Cum ati petrecut "muncitorescul" 1 Mai? Gratare, plimbari la mare, munte, ceva?! Noi am fost intr-o mica promenada, prin Herastrau. A fost vreme buna, un pic cam schimbatoare dar cald, si din cand in cand si soare. Am facut si ceva poze la floricele de acolo. Daca vreti sa va clatiti ochii... http://valentina33.sunphoto.ro/Herastrau_1_mai_2011 |
|
|
![]()
|
|
Multumesc albinuta si Valentina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Noi am facut un picnic. Acum 5 ani si jumatate, cosuletul de picnic a fost prima investitie ca si proaspat cuplu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . E un cosulet dotat cu de toate, imi place tare mult dar imi amintesc ca din bugetul de liceanca nu a fost o investitie ieftina (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Cu toate astea, si-a meritat fiecare banut. Am pregatit niste mancare, o carte buna, paturica si tuleo la iarba verde (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Laryssa, ce romantic! Cat de frumos trebuie sa fie, sa mergeti la picnic si acel cosulet sa va aminteasca de clipele de inceput!
Eu nu prea am rabdare la picnic, sa stau pe iarba/ pe patura. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Trebuie sa ma misc, sa adun flori, sa fac poze, sa fac musai ceva... dar sotulica, daca-l duc la iarba verde si-i dau o paturica, adoarme instantaneu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 05:22 PM |
|