IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 77 78 79 80 81 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLI, eLady`s hot spot, Discutii diverse
albinuza
post May 3 2011, 08:41 AM
Post #781

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua! Sunt in continuare racita!
Aseara l-am visat pe Ubu. Adica primu.. ala de lunga durata... a fost un vis linistitor asa... eu parca urma sa ma marit, si el imi spunea ca se bucura pentru mine pentru ca sunt singura pe care a iubit-o vreodata, si poate ca vreodata vom fi iar impreuna, sau ceva de genul...nu mai stiu.
O zi buna va doresc, io back to work!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Tudor
post May 3 2011, 05:07 PM
Post #782

ex Win-Win

Group: Obsedat
From: IASI
Member No.: 8,548

Aoleu Valentina ce frumusete de flori ati fotografiat.
De 1 mai am fost la iarba verde, mici, ceafa, carnati, tort si multa bere(de mi s-a rupt cutia frigorifica cu ea) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post May 3 2011, 06:53 PM
Post #783

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Buna seara.
Eu zic ca e normal sa-i visezi din cand in cand pe oamenii care au fost importanti in viata ta.
Laryssa, ce frumos. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Si eu am fost prin parc de 1 mai.

+Quote Post
Valentina30
post May 3 2011, 10:18 PM
Post #784

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 1,899

Albinuza, subscrieu si eu la ce a spuse Globe. E firesc sa-i visezi uneori pe cei care si-au intersectat candva destinul cu al tau.
Multam mult Tudore. Sunt un pic cam "disperata" cu floricelele si de aceea, cand ne plimbam prin diverse parcuri, iau camera foto cu mine. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
In alta ordine de idei, inteleg ca de 1 Mai iar ai deraiat de la dieta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Teocris
post May 4 2011, 01:16 PM
Post #785

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Helo!
Am trecut si eu sa vad ce mai e nou, care ce-a mai facut....
Lary, felicitari si sa-ti traiasca finii! Sa se iubeasca mult si sa aiba copii frumosi, sanatosi si destepti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Albi, sper ca schimbarea e de bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Valentina, asa sunt si eu. De cate ori mergem la plimbare sau la iarba verde, fac o gramada de poze plantelor, ganganiilor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici o clipa nu stau locului.
Laur scumpule, am vazut poze pe facebook. Ai avut o vacanta tare faina (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu am bolit in pat toata ziua de 1mai. Invazia armatei (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Asa de rau parca nu mi-a fost niciodata. Pur si simplu nu mai puteam sa stau in picioare si ma lua cu lesin. Si aveam o greataaaaa... Deci am avut o zi "minunata".
La noi e frig si ploua. N-am chef de nimic. In rest, toate bune si frumoase (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O zi faina va doresc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 4 2011, 01:55 PM
Post #786

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua! Eu am o stare de tot rahatul. Daca ieri aveam capul infundat, azi de abia aud! Si e ciudat, pentru ca nu imi e rau! Doar capul ma deranjeaza. Mi-ar place sa pot sa scap de el zilele astea.
Colega-mea traieste cu impresia ca toata lumea o freca la fel ca ea, si asadar sta pe capul meu si "asteapta" sa termin ce am eu de facut, pentru ca eu am lucruri de facut, ca sa ii dau si ei niste desene, sau niste cote.. Deci sta practic degeaba langa mine!!! Nervi multi! De abia astept sa se termne ziua!!
Cat despre schimbarea de la munca.... nu s-a mai schimbat nimic!! Nu stiu care e treaba, dar ar fi bine sa nu imi puna la incercare rabdarea! Pentru ca nu mai exista de mult timp!!Va pup si o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Tudor
post May 4 2011, 07:06 PM
Post #787

ex Win-Win

From: IASI
Member No.: 8,548

Deraiat putin spus Valentina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Albi am si eu vreo doi colegi in birou care trag chiulul, nu-i deloc placut sa ai asemenea colegi in echipa. Personal prefer sa nu ma amestec cu ei si sa-mi vad de treaba mea...

+Quote Post
laur claudiu
post May 5 2011, 12:56 AM
Post #788

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Buna seara!
Ca bine zici Tudore la faza cu nebagatul in seama...dar prostia lor nemarginita si ...eu cu toata finetea si bunul meu simt m-am luat de gulerul unor colegi de ai mei,oi fi eu roman dar mama nu m-a facut masina de cusut ileana si cand ii vezi ce fata de oameni obositi de frecat bubul afiseaza...imi vine sa ii...dar eu le rad in fat si ii injur pe ungureste ca vad ca pe romaneste mai inteleg si apoi le graiesc in ungureste mult si bine...
Teo scumpa mea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ,e adevarat a fost superb,se merita,dai un ban dar stai in fata si asa viata asta cateodata...nu stiu ce am dar trec printr-o criza existentiala..nu ma multumeste nimic,am senzatia ca fac umbra pamantului degeaba,parca nu-mi gasesc locul,lipsa de adrenalina..mi-s tare ciudat..dupa mine as ajunge si pe luna...
M-am reapucat si de imbunatatit engleza,fac curs Cambridge avansati..am fost laudat in grupa ca sunt singurul ce are accent britanic,normal ca restul zci ca is rusi,is jale italienii cu pronuntia...in iulie am examen,sper sa fie de bine..
Va urez o seara placuta si vise pufoase!

+Quote Post
scaii12
post May 5 2011, 09:28 PM
Post #789

Obsedat

Member No.: 7,004

Hello! Eu am fost in seara asta la alergat, aveam o gramada de energie si chiar nu stiu de unde.

Laur, bafta la cursurile tale, foarte misto ca vrei sa inveti mereu cate ceva. Da, am si eu un coleg care se mai chinuie sa vorbeasca in engleza si de fiecare data ma buseste rasul.

V-am pupat!

+Quote Post
Valentina30
post May 6 2011, 09:21 AM
Post #790

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 1,899

Buna dragelor, dragilor!
Ieri a plouat si a fost frig... vreme de cacao. Nu am avut chef de nimic.
Azi e soare si am o cu totul alta dispozitie!
O zi minunata sa aveti!

+Quote Post

100 Pages V  « < 77 78 79 80 81 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd August 2025 - 07:22 PM