IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 78 79 80 81 82 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLI, eLady`s hot spot, Discutii diverse
laur claudiu
post May 6 2011, 09:37 AM
Post #791

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Neatza scumpii mei!Neatza Valentina!!!
Acilea,cald,soare,o dimineata superba...eu am intrat deja in week-end,peste o ora o intind la plaja sa ma bronzez nitel,pacat ca nu merege si de intrat in apa,dara asa pana la mijloc tot ma aventurez eu,o sa bat clanta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Scai eu sunt laureat in Engleza si Geografie dar aici am luato de la zero,am avut ocazia sa fac in Romania cursurile Toefl dar cand prostia doare si acum imi pare imens de rau!M-am apucat de Cambridge pt ca am nevoie de certificat,vreau sa-mi schimb domeniul de munca!
Eu am facut facultatea la Cuza,Iasi dar o spun cu mana pe inima,sunt mandru,s-a facut carte iar accentul britanic s-a invatat...aici am vazut profesori ce predau la gimnaziu,o prietena de a mamei,are un accent de-ti vine sa te impusti,cand am ocazia conversez cu ea si mereu ma simt norocos ca am facut studiile in tara,aici e un accent fortat!
Am pus trei kilograme pe mine,mama ei de pizza si mai rau,ador pastele...trebuie sa ma reapuc de sala ca altfel nu o sa mai am nevoie de colac de salvare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Va doresc o zi cat mai frumoasa,un inceput de week-end cat mai placut,aveti grija de voi..cam pustiu,mai intrati.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post May 6 2011, 02:05 PM
Post #792

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Helo!
Cum apare, ca o boare
Te-ameteste, te-nvarteste
Si de cap te zapaceste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cam asa e Laur acum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Trimite frate si la mine niste energie din asta daca tu dai pe-afara, ca eu mai am putin si ma preling de pe scaun (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Bafta in ceea ce ti-ai propus! Esti baiat destept si sigur vei ajunge cineva (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Cat despre kile, nu te mai plange si mai ocoleste bunatatile. Nu amana, ca nebunele astea de kilograme au tendinta de a se inmulti rapid si greu mai scapi de ele. Na ca m-am gasit eu sa-ti dau sfaturi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi dau una peste ceafa si te las in pace ca nu vreu sa te sperii si apoi iar sa nu mai dai nici un semn de viata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

La noi e soare cu dinti si zau ca m-am saturat de frig (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Suntem aproape de mijlocul lui mai si inca n-am scapat de geaca (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Dimineata si seara e groaznic de frig. Pur si simplu imi ingheata capul si mainile pana ajung la birou si nu e un drum lung. Doar 15 minute fac de acasa pana la serviciu.
Ma duc la topicul potrivit sa va arat ce mi-am cumparat eu in ciuda frigului de afara (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
scaii12
post May 7 2011, 11:55 AM
Post #793

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 7,004

Neata! Cam pustiu pe-aici, toata lumea a fugit? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Eu m-am trezit de vreo ora, imi beau cafeluta acuma si am planuri mari pentru ziua de azi. Intentionez sa merg la alergat, sa muncesc la disertatie si sa mai si ies diseara in oras.

V-am pupat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 7 2011, 08:13 PM
Post #794

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziiua! Eu am fost la munca azi de dimineata, si dupa aia repede la un gratar ca a fost cald! Baietii s-au si bronzat o idee. Eu nu aveam cum, pentru ca nu pot sa ma las la pieptul gol.

Acum sunt acasa cu... cineva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bem niste vin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bravo tie pentru eengleza Laur!

Va pup si weekend placut (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 8 2011, 12:17 PM
Post #795

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Salutare! Ce faceti? La mine e o vreme frumusica azi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pacat ca am treaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si nu am cum sa ies la o plimbarica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Valentina30
post May 8 2011, 12:43 PM
Post #796

Incurabil

Group: Obsedat
From: Bucuresti
Member No.: 1,899

Aici e cam frig si nu se vede cerul de cati nori sunt.
De ieri seara a plouat continu pana spre dimineata. La miezul noptii, cand am fost afara cu Bobby, ploua cu galeata. Am imbracat geaca groasa de iarna (cu fash) si tot m-a patruns. L-am imbracat si pe nazdravan tot cu hainuta de iarna... dar tot "caine plouat" a ajuns acasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sper ca azi sa nu mai ploua, ca nu mai suport. Aerul miroase a balta si ma simt ca in "Lacustra" lui Bacovia.
Nu am chef de nimic.

+Quote Post
albinuza
post May 9 2011, 10:47 AM
Post #797

V.I.P.

Buna ziua!!! Evident ca sunt al munci!!
Afara bate vantul, inauntru e praf, nu e tocmai mediul in care imi place sa traiesc, dar nu am de ales (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am febra la tot corpul si nu stiu de ce!
Va pup si o saptamana buna va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 10 2011, 01:01 PM
Post #798

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bonjour! Ce fac fietili? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 10 2011, 04:50 PM
Post #799

V.I.P.

Buna ziua! Am avut zi agitata azi! Ma dor picioarele de.mi vine sa mi le pun peumeri, da trece. Si tre sa ma duc si la franceza! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Voi ce faceti? Tu, Di? Esti ocupata tare ah??
Io mai am 10 min si o intind (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup si o seara buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bia
post May 10 2011, 05:22 PM
Post #800

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Hello! Va scriu de pe telefon si scriu foarte greu. Inca nu am pc deoarece am aflat ca s-au ars de fapt tranzistorii nu sursa si trebuie sa schimb placa de baza. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu am de gand sa o schimb. Mai bine strang bani si imi iau un laptop. Cred ca un Mac Book Pro de 13 inci sau 15. Vad eu la sfarsitul verii cum stau cu bugetul.

+Quote Post

100 Pages V  « < 78 79 80 81 82 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd August 2025 - 07:24 PM