IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLI, eLady`s hot spot, Discutii diverse
Diana.
post Jan 28 2011, 05:22 PM
Post #81

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Aham, si mie nici aia ma-sii! Lasa ca iti dau io o bulina neagraaa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Ce o fi facind Jo? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

O tai si io pe la trebile mele, ca azi am lalait-oooo grupa maaaare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
See you later! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) fetele si baietii (Laur si Winu)
Go to the top of the page

+Quote Post
Laryss_A
post Jan 28 2011, 05:33 PM
Post #82

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Oana, felicitari !!!

Laur, pai si nu puteai bre sa tragi niste poze acolo la mancarea aia (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Oana
post Jan 28 2011, 07:01 PM
Post #83

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Multumesc pentru felicitari!
Diana, am vazut ca ai avut dreptate. Ia sa ai si de acum incolo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am dormit ca un nebun, cred ca s-a acumulat oboseala. Mananc si bag si eu cafeluta. Maine am alt examen la ora 8 si ma trezesc de la 6. In noaptea asta mai repet, ce sa mai zic...viata de studenta (IMG:style_emoticons/default/yu.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif)

+Quote Post
Jo-Anna
post Jan 28 2011, 07:39 PM
Post #84

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

QUOTE(Oana @ Jan 27 2011, 10:35 AM) *
Jo, cat a costat o tigara electronica?
Am mai cunoscut un fumator inrait care s-a lasat cu astfel de tigara si stiu ca dat 200 ron.

Nu toate tigarile electonice sunt bune , sa stii au si tigarile astea "down side" la unele li se strica atomatizatorul , nu stiu naiba cum sa va explic...O sa explic daca sunteti interesate cu adevarat!

Unele nu scot fum ca si o tigara si asta pt fumator e unul din lucrurile importante, k si lichidele sunt de mai multe feluri io am comandat cu ghicerina ca scoate mai mult fum si e naturala si ieftina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

In total am calculat asa cat ma costa pe mine tigarile timp de 1 an asa , si am platit pe toate 5 tigarile elecronice , cu baterii, cu incarcator si cu lichid jumatate de pret, dar faza e asa lichidul ma ajunge pe mai mult de 1 an si in timp am un program in care o sa scad din nicotina (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Nu e ieftin Oana sincer acu...Pt ca nu am vrut ieftin sa imi iau sa ma tina de joi pana mai apoi... E doar juma cat m-ar costa tigarile , dar chimicalele alea 4000 care se gasesc in tigari , nu mai sunt in tigara elecronica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Dora Bine ai venit!
Diana aici sunt , am probleme cu netul , acu sunt pe satelit si e asa de rapid asta ca melcul turbat...

This post has been edited by Jo-Anna: Jan 28 2011, 07:40 PM

+Quote Post
OaNa`
post Jan 28 2011, 07:59 PM
Post #85

Obsedat

Group: Dependent
From: Sibiu
Member No.: 8,859

Buna seara!
Dora si Bianca, bine ati venit! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Bravoooo, Oana! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Laur ce bine suna meniul tau de azi.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Maine ma duc la majoratul unei prietene, de abia astept! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

This post has been edited by OaNa`: Jan 28 2011, 08:01 PM

+Quote Post
Diana.
post Jan 28 2011, 11:07 PM
Post #86

Fondator eLady.ro

Buna seara! Jo, noi bagam tiutiun de vreo 4.000 de euroi pe an. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Mama ei de treaba! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Acu` trebe sa fac curat la bucatarie, sa ma vopsesc si sa pun sa prestez macar blaturile pentru tortul ala de ne place noua. Sau... nu stiu, nu prea am chef de nimic.

+Quote Post
Globetrotter
post Jan 28 2011, 11:18 PM
Post #87

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Buna seara tuturor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Diana, atatia bani. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Bine ca m-am lasat.
Laur, trebuia sa fi mancat inainte sa intru pe forum... descrierea asta imi lasa gura apa: "cartofi gratinati la cuptor cu prosciutto cotto, besciamella, fontina, mozzarella si feta greceasca". (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) (IMG:style_emoticons/default/in_love.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 28 2011, 11:47 PM
Post #88

Fondator eLady.ro

Seara buna, Book, mi-ai lipsit! Dap, bine ca te-ai lasat... cred ca e cazul sa ma gindesc si eu serios la o metoda sa le reduc macar: stiu si eu, sa imi fac portie de 1 tigara pe ora. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Si mie mi-a lasat, insa ma gindesc ca nu mi-ar face bine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Jan 29 2011, 12:08 AM
Post #89

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Desi nu stiu ce-s besciamella si fontina, pun pariu ca-s grozave. Ca doar suna asa bine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 29 2011, 03:04 AM
Post #90

Fondator eLady.ro

Exotic si moale, asa, pe cerul gurii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Numai eu bintui pe aici?

+Quote Post

100 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 11:59 AM