![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutare! La noi e a doua zi de vara - cca 28 de grade. E cald si frumos. Ieri am facut putina curatenie in balcon. Acum spal zestrea fetei...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello! Noi joi seara ajungem in Monaco. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-ar placea sa stau la un suc undeva in imprejurimi cu Afobia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Vine vara bine-mi pare,
Ma duc la bulgari la soare Am bilete la Nisipuri, All inclusive (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (lipsa rima) . |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjouur! Ce mai fac fetele si baietii? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu beau cafeaua intarziat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna ziua!
Mi-e o lene de ma doareeeee (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ieri am fost la iarba verde cu olandezu' si cu junioara si m-a prins soarele pe nas. Acum arat ca renul ala a lui Mos Craciun (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) S-aveti o saptamana prospera si frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Buna seara scumpii mei!
Eu mananc niste capsuni de la frigider ca acilea e o inabuseala si pusei si de cafea! Tudor sa ne spui si noua cum va fi la Nisipurile de Aur,pe mine unul m-ar interesa foarte mult!A fost si verisoara mea acum doi ani si o spus ca e superb,mancarea mult mai ieftina decat la noi,din ce am auzit e bine sa parchezi masina undeva videosorvegliat,parcarea hotelului ca e mai in siguranta,dar mi-o spus ca plaja e de zece! Daca e cineva interesat de peninsula Istria,Croazia,as putea cu mare placere sa detaliez!Am vrea cat de curand sa mergem la sloveni,ca e aproape,300 de km! Va doresc o seara placuta! Teo pupaceala! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Am picat si eu acasa de la curs!
Eu am avut un weekend linistit, in pat, filme, bere, capsuni, bere, si ceva mancare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aici a plouat 3 sferturi din weekend. Cu furtuna. Da mie imi place furtuna. Am facut duminica ficat venetian. Am facut si poze, dar o sa le pun cad o sa am oleaca de timp. Foarte buuun!!! Sapt asta am pana miercuri cursuri pentru ca recuperam vacanta de Paste. O sa fiu sfarsita!!! Acum va pup ca ma bag la nani! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Bia, daca veneai in weekend poate beai si cu mine o cafea la o terasa. Cat stai? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna dimineata! Ce mai faceti? La noi 3 zile de soare aseara a venit o furtuna de zile mari,ploua cu galeata. Eu sunt bine.Va pup pe toate si pe toti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Buna seara! Am picat si eu acasa de la curs! Eu am avut un weekend linistit, in pat, filme, bere, capsuni, bere, si ceva mancare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aici a plouat 3 sferturi din weekend. Cu furtuna. Da mie imi place furtuna. Am facut duminica ficat venetian. Am facut si poze, dar o sa le pun cad o sa am oleaca de timp. Foarte buuun!!! Sapt asta am pana miercuri cursuri pentru ca recuperam vacanta de Paste. O sa fiu sfarsita!!! Acum va pup ca ma bag la nani! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Bia, daca veneai in weekend poate beai si cu mine o cafea la o terasa. Cat stai? Stau pana duminica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 08:21 PM |
|