![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!
Am un junghi in spate. cred ca inplamani. M-o fi tras curentul! Mi-i si fomita tare!! Da se rezolva intr.o ora jumate! Mai mananc prostii intre timp. Bia, ia sa vad ce pot sa fac (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup si o zi buna va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna ziua.
Ce faceti? Sper ca sunteti bine toti. Eu am avut calculatorul stricat si abia azi s-a rezolvat. Ma bucur ca va citesc din nou si va pupacesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neataaaaaa!
Azi e chiar frumoasa viata! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Oanaaaaa! Bine ai revenit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa va povestec cea-m patit ieri dimineata. Luni seara a venit in vizita la noi sora mea si am stat la povesti pana tarziu. Pentru ca a dormit la noi, am luat-o pe fata cu noi in pat. Marti dimineata m-am trezit panicata si am sarit din pat. Cand ma uit si imi vad familia langa mine cum dormeau, ma relaxez si dau sa ma intind la loc. Intind mana si aprind telefonul sa vad cat e ceasul si mai sa mi se opreasca inima. Era 8.39!!!!!! Sotul meu trebuia sa fie la serviciu la 7 si junioara trebuia sa fie la gradi la 8 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu incep programul la 9 iar biroul e aproape de locuinta mea, deci am ajuns la timp (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Ma rog, la 9.15. Daca vedeati ce inghesuiala era la noi in baie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Junioara a ramas acasa cu sora mea, pentru ca era prea tarziu sa o mai duc la gradi, iar noi am reusit sa nu avem probleme ca am intarziat (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Nu stiu cum am reusit sa dormim ca valizele in gara si e prima data cand se intampla, insa a fost foarte ciudat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pup pe toata lumea si va urez o zi faina ca a mea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna ziua.
Pe unde sunteti? Laurica mi-a adus un catel in casa. Asta e al doilea pe care-l culege de pe strada si binanteles ca eu le fac baie la potaile astea dragalase, ii hranesc si ies la plimbare . Distractia e maxima, pana cand trebuie sa dorm cu ele in pat si sa urmaresc cand vor sa faca pipi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Eu muncesc ca un fel de erou asa!! Abia daca am timp sa ma duc la baie. Dar intr-un mod oarecumr relaxat. Stiu ca pare ca ma contrazic, dar nu e asa!
Si eu duceam animalute in casa cand eram mica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si inca as mai duce, doar ca nu mai stau cu mama ca sa aiba cine sa stea cu animalutele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup si o zi buna de tot (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna searaaa! Si eu ii duceam puricosii mamei, intotdeauna de ziua ei de nastere. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A, si nu v-am spus ca ma fac bucuresteanca! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Aaaa te muti la Bucuresti? Cand?? Ce misto! Si cu firma ce faci?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mutam tot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce tare, Diana! Cu ocazia asta poate ne cunoastem si noi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Daar da-ne detalii...ce s-a intamplat?! |
|
|
![]()
|
|
Io nu vreau sa stiu ce, ci cand (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 08:19 PM |
|