IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 83 84 85 86 87 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLI, eLady`s hot spot, Discutii diverse
Diana.
post May 20 2011, 12:16 AM
Post #841

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pai v-am spus mai demult ca voiam sa plecam din Craiova. Ca ne era si mie si alui meu departe ca sa ajungem la parinti. Eu as fi vrut Iasi sau Galati, el voia Timisoara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pina la urma am spus eu ca daca tot e de mutat, mergem la Bucuresti, ca pentru mine din Bucuresti sint nici 3 ore sa ajung acasa, la fel si pentru el cu avionul. In plus, am o multime de fosti colegi si prieteni dragi in Bucuresti, una dintre cele doua cele mai bune prietene ale mele sta in Bucuresti - cealalta e in Iasi. Tot in Bucuresti mai am alti doi colegi de scoala si si de liceu, un coleg si amic bun de pe vremea cind ma luase morbul jurnalisticii, o multime de prieteni virtuali cu boxeri cu care abia asteptam sa ne jucam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , prieteni greci de-ai jumatatii mele cu care faceam companie cind eram noi in Bucuresti si cu care am tinut legatura.
In plus - bonus- in Bucuresti e Bia, Larry, Cindy, Valentina, Forte si o muuuuuuuuultime de alte persoana foarte dragi inimii mele cu car enu m-am vazut sau nu nu m-am mai vazut de muuult timp si pe care abia astept sa le (re)intilnesc. Ordinea e absolut aleatorie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Plus o multime de alte oportunitati de business.
Si in plus, in Bucuresti e... Institutul National de Endocrinologie C. I. Parhon, unde sper eu ca o sa mi se dea de cap tiroidei si o sa ma transform din tanti grasa si deformata care am ajuns iar in gajica misto. Vi se par motive suficiente?! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post May 20 2011, 07:53 AM
Post #842

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Sa-ti ajute Dumnezeu in tot ce ti-ai propus (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Neata la toata lumea!
Azi e vineri (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Si daca pana ieri nu se stia sigur, de azi e oficial: sunt racita bocna (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ala om, care raceste cand vine caldura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am nasul infundat, ma ustura in gat si n-am dormit bine azi-noapte. Cu toate astea, nu am o stare de cacao, ci una de energie cum n-am mai experimentat de multa vreme (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Voi profita de starea asta si imi voi aduce la zi cateva task-uri ce le-am tot amanat pe motiv de lene sau lipsa de chef.
S-aveti o zi faina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post May 20 2011, 08:02 AM
Post #843

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

M-am trezit azi direct c-o maxima inventata ad-hoc: "Ador ziua de vineri mai mult decat cea de sambata ori duminica fiindca iti promite ceva" ! (adica weekendul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Teo, fa-te repejor bine! Daca nu te-a "blegit" raceala, inseamna ca esti pe drumul cel bun!

Di, pe cand o cafeluta-n centrul vechi ?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (am vazut tarliu mailul cu link-ul aseara, precum ziceam, bucataream, dar vezi ca ti-am raspuns (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )

+Quote Post
Oana
post May 20 2011, 08:07 AM
Post #844

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Neata si cafea la toata lumea (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)

Diana, inseamna ca o sa ai de lucru, nu gluma.
Teo, sanatate si mai ia si tu niste vitamine, ca racesti cam des in ultima perioada.
Eu nu prea am dormit, catelusu' a avut chef de joaca si a cam alergat prin casa (IMG:style_emoticons/default/dog.gif)

This post has been edited by Oana: May 20 2011, 08:07 AM

+Quote Post
albinuza
post May 20 2011, 09:33 AM
Post #845

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata si de la mine!! Eu am aut un somn tare ciudat. Din ala ca ai impresia mereu ca esti treaza.. dar m-am trezit odihnita! Ciudat si asta!
Di, Bafta la cautari si spor la mutat! O sa fie ceva tambalau! Dar merita!
Io back to work! Va pup si o zi buna tare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Teocris
post May 20 2011, 02:25 PM
Post #846

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

E adevarat, am racit in ultima vreme de numa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Nu-i nimic, sunt consolat de mic...

+Quote Post
Oana
post May 21 2011, 08:33 AM
Post #847

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Buna dimineata si un calduros La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi!

+Quote Post
Laryss_A
post May 21 2011, 09:24 AM
Post #848

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Buna dimineata!! La multi ani si sa fiti iubite/iubiti, sanatoase/sanatosi!
Am fugit la cafeluta si apoi la treburile casei.

Oana, long time no see, ce mai faci, ce mai fac copilasii? In plus, ti-ai luat catel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ? Cred ca sunt in urma cu stirile. Poate-i pui poze la topicul cu animalute (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Oricum, sa va traiasca, sa va bucurati cu el alaturi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !

This post has been edited by Laryss_A: May 21 2011, 09:26 AM

+Quote Post
Bia
post May 21 2011, 11:03 AM
Post #849

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Albi? Ești in zona? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 21 2011, 02:37 PM
Post #850

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua! Gata munca si cumparaturile, acum sa mananc ceva!
Bia, din pacate nu sunt in stare sa ma deplasez azi pana acolo. Sunt teribil de obosita! Am facut curat la lasere, si am inghitit de-a praf, de cred ca daca ar fi un magnet mare pe langa mine, m-ar trage!!!
Voi ce faceti?

+Quote Post

100 Pages V  « < 83 84 85 86 87 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd August 2025 - 10:10 PM