![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu mai stau in Monte Carlo pana mâine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dacă totuși ajungi mâine in zona noi stam in Residance Metropole, e foarte aproape de Cazino. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Diana, cum de te muti la Buc? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Stiletto, distractie placuta! N-a venit sfarsitul lumii! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna ziua.
Globe, ma intreb daca s-au imbogatit aia cu sfarsitu' lumii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna fetelor!
I miss you all! Nu am intrat de mult, again! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) As vrea sa va intreb ceva, in cazul in care stie careva cate ceva despre pfa. Vreau sa imi fac si vroiam sa stiu daca intr-adevar e necesar de Cf-ul pe locuinta. Adica, daca nu esti proprietar, atunci ce faci? Va pup pe toate. Bia, distractie palcuta. Suna bine:) In rest, nu am reusit sa va citesc, dar recuperez eu cumva. Am fost tot ocupata, de 2 zile m-am intors din Bucuresti. Am luat certificatul de competente in cosmetica si machiaj si am sa lucrez intr-un salon. Trebuie sa imi fac pfa, maine ma interesez exact de acte, dar mama e in Italia si apartamentul e pe numele ei si s-a speriat cand a auzit ca am nevoie de Cf. Zicea ca in Italia nu e asa si ca nici aici nu ar trebui sa fie dat fiind faptul ca suntem si noi in Uniune. Daca stiti cineva vreo informatie, m-as bucura mult daca mi-ati impartasi-o. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Gata m-am lamurit.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai stiam ca trebe ori proprietar, ori contract comodat, ori inchiriere. Tu ce ai aflat?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Na ca s-a facut Rody colega de "suferinta" cu Bia (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Bravo Rodyyyyyy! Pe mine n-are cine sa ma penseze (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , asa ca mi-am cumparat o oglida care mareste si o sa ma chinui singurica. Nu ma aventurez in chestii de forma, ci doar elimin firele rebele. Urati-mi bafta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Noaptea trecuta atat de rau am dormit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) M-am sucit si m-am invartit, ma dureau toate, nu ma lua somnul, mi-era cald, apoi frig.... Mama ei de noapte (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Prin urmare azi sunt chiauna si un pic irascibila (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sambata am facut gogosele cu flori de salcam (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu mi.am petrecut weekendul in casa! MI-am sarbatorit ziua de nume cu... noul meu iubit, care sper sa fie o alegere buna de data asta! Asa mi.a lasat impresia. SUntem impreuna deja de 2 luni, dar nu am zis nimic, ca parca e prea bine. Mi-a luat trandafiri galbeni in glastra.I-am ales amandoi de la o florarie maaaree. Erau uscati, pleostiti si plini de buruieni. I-am curatat, si acum is asa de frumosi....si mirooosss (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Mdaaa I'm happy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Teo si eu am norpti din astea in care imi vine sa ma impusc! E aiurea! O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sunt acasica din nou. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Asa frumos a fost! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, lasa, am vazut eu cosmeticiene care pensau mai prost ca mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine, nu e cazul lui Rody, am vazut pe ea ce sprincene faine are!!
Albi, ma bucur tare, tare pentru tine, Doamne-ajuta sa fie intr-un ceas bun!! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) iar acasa, Bia! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poate ne pui si niste poze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 09:00 PM |
|