![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bravo, Bia! Bafta!!!
Albi suuuuuuuper super trandafirasii si albinoiu` ala e fantastic!!! Si la mine e cald. Am facut dus de m-am mai racorit, insa tot zapuseala mi se pare ca e in casa, desi afara aerul e respirabil. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
SI o poza de la geam si ma culc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/DSC00921.jpg) Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce frumooooooosss e! Noapte buna, Biziila! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Vise cu ingeri! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mă bag și eu în pătuț! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Noapte bună tuturor! Muah!
|
|
|
![]()
|
|
Noapte buna, Bia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Daaaaa! M-am trezit azi dim cu o senzatie puternica de sambata, deci pregatita psihic pentru 5 ore de munca. Mi.am dat seama repede ca m-am inselat. Nu sunt pregatita pentru 10 ore... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Va pup si o zi buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata si multumim pentru cafea ,Diana.
La mine in casa e racoare. Stau la parter (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Daca ma prindea vara la etajul 4...era jale mare, ca pana si iarna stateam cu geamul intredeschis. Ma intreb daca la iarna o sa fie frig la parter (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oana, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Nu, nu o sa fie iarta mai frig la parter decit la etajul 4. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ai mei stau de o viata la parter si nu e mai frig. Mai racoare vara insa da, pentru ca e umbra de la teii pusi de tata in gradinita care acum sint mai inalti decit blocul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) CHiar venisera niste destepti de la primarie sa ii taie si au iesit toti vecinii din scara, inclusiv din scara alaturata ca sa nu ii le faca pocinogul... Cei de la 4 chiar tipau mai tare ca toti, ca ii protejeaza foarte bine vara, au racoare, nu caldura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In plus, daca ai gradinta in fata si o uzi putin o sa fie si mai bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 11:51 AM |
|