IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 87 88 89 90 91 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLI, eLady`s hot spot, Discutii diverse
laur claudiu
post May 27 2011, 09:17 AM
Post #881

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Neatza buna si de la mine!!!!
Diana,pana acum baui doua cafele dar merge si a ta....
Ce fain de tine Albino,concertul Bon Jovi...vreau si eu...aici e unul cu Ricky Martin la Arena din Verona dar sunt indecis....
E o naduseala aici,azi s-ar putea sa ploua...bine ar fi ca de patru zile numai in 33 de grade o tinem,un pic de racoare ar fi binevenita...
se apropie week-end-ul.....sambata am o zi de nastere...duminica la mare
Diseara iesim in gasca sa mancam delicatese de peste!
Teo pupaceala (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Bia superbe foto din Monaco!

This post has been edited by laur claudiu: May 27 2011, 09:20 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post May 27 2011, 09:27 AM
Post #882

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Domle, mie imi era dor de tine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si la mine pare ca azi va fi o zi calda, cred ca pe la 12-1 o tai acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa imi ud "gradinita" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ca mi-i sa nu se pleosteasca patrunjelul, busuiocul si menta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Deocamdata la birou aerul e respirabil. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai vedem cum o fi si mai incolo...

+Quote Post
Oana
post May 27 2011, 09:34 AM
Post #883

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Salutare Laur. Ma bucur ca mai vii si pe la noi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Diana, asta e bine ca nu va fi frig la iarna.
Am un copac in fata ferestrei si asa de bine eeee. Seara ,uneori se catara cate unu sau doi pusti si se uita in casa sau arunca cu crengi in fereastra...asa pentru atentionare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Usa mea e exact in casa scarii, nu sunt pe acelasi hol cu toata lumea. Noaptea se aduna toti adolescentii exact in usa mea si canta, vorbesc si rad. Toata lumea ma intreaba daca nu ma deranjeaza. Nu ma deranjeaza, imi tin de urat, mai ales ca stau si invat si uneori ma ia somnul.
Asa ca se pare ca sunt cea mai de gasca vecina a lor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by Oana: May 27 2011, 09:40 AM

+Quote Post
Diana.
post May 27 2011, 09:41 AM
Post #884

Fondator eLady.ro

Cearta-i putin. Daca ii sperii nitel nu mai au chef de vizionat spectacole (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
laur claudiu
post May 27 2011, 09:59 AM
Post #885

Obsedat

Diana ma faci sa rosesc!!! Oana salutari!!
M-am uitat la pozele cu cateii vostri, sunt dementiali de frumosi, promit sa pun si eu poze cu motanul belea a lui sora mea, eu il alint panaramix, ca e de jale cu el, are un caracter si zici ca e pus in priza, e mai rau ca un caine!!
Intru sa vad ce delicatese mai facurati!

+Quote Post
Diana.
post May 27 2011, 02:30 PM
Post #886

Fondator eLady.ro

Bonjour! Ce mai faceti? La mine e cald, insa bate nitel vintul. Mi-am udat "gradinita" mai devreme, ca e umbra deja in balcon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Teocris
post May 27 2011, 03:45 PM
Post #887

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Helo!
Cafeaaaaaaaaaaaaaaa! Repedeeeeeeeeeeee!
Zici ca topicul asta este unul meteorologic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Toata lumea verobeste despre vreme (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si la noi caldura mare, insa in fiecare seara ploua cu bulbuci vreo ora, asa ca noaptea nu e asa zapuseala. Sa ne fie invatarura de minte ca ne-am tot plans ca e frig (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Va dati seama ca peste trei saptamani copii sunt in vacanta de vara?

This post has been edited by Teocris: May 27 2011, 03:47 PM

+Quote Post
Diana.
post May 27 2011, 04:24 PM
Post #888

Fondator eLady.ro

Sintem oameni politicosi si educati- daca ar fi sa ne luam dupa japonezi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca la ei e culmea impolitetei sa nu incepi discutiile cu subiectul "vremea" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu nu m-am plins ca e frig, io ma pling cind e cald (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Daaap, ce fain era cind eram si io copiiiiiiiiiiiillllllllll!!!! Plecam la mamaie pffff , ce vremuri, Azorica, cirese , stat in curu` gol in curte sa ma bronzez- scuzati, nu eram chiar la Maja desnuda, ca aveam funda rosie in par (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
kryss_10
post May 27 2011, 11:16 PM
Post #889

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

Buna seara! Va citesc mai mereu.Sunt aici, nu v-am parasit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La scarbici nu-mi mai place adica nu-mi mai convine.Vreau altul. In rest sunt bine.Va pup.Noapte buna.
Te pup, Laur ca esti aici prezent! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
laur claudiu
post May 27 2011, 11:22 PM
Post #890

Obsedat

Pai,Teo scumpa mea,aici o conversatie incepe mereu despre cum e si cum va fi vremea,pt.ca de ea depinde planurile de week end si iesit in oras..italienii sunt innebuniti dupa mancatul la restaurant,aproape in fiecare seara iar sfarsitul de saptamana e mereu la munte sau mare,in italia sau in afara granitei!
Tocmai ce am intrat in casa,am fost la un restaurant cu specific pescaresc....ce bine am mai mancat,racusori,homari,peste spada,baby sepii,ca antipasto niste carciofi sub ulei de masline apoi am culminat cu o tarta din fructe de padure facuta,in casa cica,artigianale cum se spune pe aici cu un lichioras de mere verzi,un espresso si mult ft mult prosecco,,,am ramas masca,doar 17 euro plus ca ne-a servit o albaneza super draguta care rupea ceva cuvinte in romaneste...a fost distractiv,am fost in 16!
Maine seara am o petrecere,zi de nastere....iar duminica dimineata o intindim toti la mare!!!!!!!
Maine pt.prima data de cand sunt aici merg la o expozitie din sec 13,un pictor renumit,Guariento,ce are in plin plan picturile cu ingeri si cele de la Signoria Carrarese,abia astept!!!
O seara placuta..dupa destrabalare si admirare va povestesc!!!!!!!!!!!

Krysssssaaaaaaaaa pupaceala,moama dar ce rarut intri!!!Mama lui de scarbici,din pacate e foarte necesar si eu as vrea sa schimb dar la mine deja ar fi un moft si m-ar bate D-zeu deci mai bine imi tin pliscul!!!!!

+Quote Post

100 Pages V  « < 87 88 89 90 91 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th August 2025 - 02:25 PM