![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Kryssu, cauta altceva intre timp! Sint sigura ca gasesti tu ceva! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Laur, mi se face rau cind vad ce ai gustarit tu pe acolo!!!! Vrei sa mor de pofta au ce?! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ultima data am fost la un restaurant acu` vreo doua saptamini si am dat echivalentul a vreo 90 euro (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) pentru noi (doua persoane) si nu pot sa spun ca a fost ceva bun in afara de friptura de vita la gratar! Eu am luat osso bucco care era numai osso (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si numai portia mea a costat echivalentul a vreo 18 euro din care nu am inteles nimic ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De aia mi-am luat apoi friptura de vita. Prajitura padurea neagra era de rahat. Salata nu avea nimic neobisnuit si... cam atit! Jenant! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Pai eu luasem o grigliata de pesce,spre surprinderea mea proaspata si ft buna,carciofi de sezon si tarta fara comentarii,cafea,vin,lichioras,grisine..deci in comparatie cu tine tre sa ma consider super norocos..a si la inceput cate un pahar mare de prosecco din partea casei,ma asteptam sa platesc un 25 de euro ca asa merge aici un meniu complet de peste asta incluzand si cafea,deser si bautura!!!
Vai sa nu aud de osso bucco,prefer sa mananc pasta in bianco,adik fara nik nik!!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oricum, cine s-o mai duce la restaurantul ala , ca mine sa pateasca ! O circa de bani pentru absolut nimic! Mie osso bucco imi place daca e facut ca la carte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna dimineata.
Laur, sa nu uiti sa ne povestesti cum a fost la petrecere si la mare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna dimineata! Diana, sigur ca imi caut altceva intre timp, dar nu prea gasesc aici mai aproape de casa. Va pup.Weekend linistit. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mda, asta e o problema: daca e sa faci doua ore pina la serviciu... e rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am fost si noi la un restaurant care nu e cine stie ce dar preturile sunt aberante. Se īntāmpla...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Helllo ladies!
Ce mai faceti, cum e vremea pe la voi? Aici iar e cald de mama focului. ieri era mai racoare, Am rezolvat cu pfa-ul, am avut nevoie si de CF-ul pe locuinta recent predat in original, contract de comodat cu proprietara salonului ca acolo aveam punctul de lucru si contract de comodat cu mama ca apartamentul e pe numele ei, sentinta de divort si alte hartogaraie Pe 1 iunie e gata. Mi-am facut si analizele la medicina muncii si un curs de igiena. Intr-o alta ordine de idei, cam de o saptamana jumate am inceput sa lucrez in salon si clientii sunt multumiti. Inca am emotii la unele lucruri, dar incet incet ma obisnuiesc eu cu tot. Referitor la sprancene, si eu cunosc cosmeticiene care penseaza din cale afara. Chiar am cliente care mergeau la alta si nu pot sa inteleg de ce le-a pensat intr-un asemenea hal. Eu sunt adepta sprancenelor mai groase si nu suport sa subtiez mai ales cand vad la cineva sprancenele frumoase si dese. anyway, facui si niste machiaje si tipele au fost super incantate. Imi pare rau ca nu am avut la momentele respective aparat sa fac poze. Va pup pe toate fetele si pe Laur! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
Rody, nu-mi faci si mie o programare la pensat? Te roooooooog! De ce nu stai mai aproape de mine? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Kryss, bafta in cautarea altui job (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Laur, ce fain te distrezi tu pe acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Refuz sa vorbesc despre vreme (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sambata am fost fooooooarte harnica. Am facut dulceata de capsuni, dulceata de trandafiri, socata, curatenie, spalat, intins, strans.... Ce mai, seara am picat ca o musca beata. Duminica insa am stat toata ziua (IMG:style_emoticons/default/322.gif) M-am uitat la Sandy Bell (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am vazut 29 de episoade (din 47) si as mai fi vizionat daca nu ma lua cu lesin de atata privit in ecran (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Va doresc tuturor o saptama plina si frumoasa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu sunt pe la ai mei un pic. Mi-e foame si nu stiu ce sa mananc. Nu mai imi place nimic. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 05:04 AM |
|