![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Eu nu stiu de unde sa iau trandafiri pentru dulceata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ! Si-s cam obosita si c-o durere de cap ce nu-mi da pace de doua zile. Dar au venit socrii la noi si sunt happy happy, mi-era asa dor de ei! In rest, treburi diverse (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , am zis sa va dau ziua buna si sa va urez o saptamana frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La vreo piata, Lary! Io mi-s obosita ca un cc!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Eu am avut noroc cu o vecina binevoitoare care are o tufa mare de trandafiri de dulceata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Abia astept sa se faca nucile, sa fac si dulceata de nuci verzi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Azi am ult de munca, asa ca m-am energizat cu un snitel de pui si o ciabatta si ma apuc de treaba. Va doresc o zi faina! Fac eu cinste cu cafea azi : (IMG:http://www.parisnajd.com/wallpapers/data/media/45/coffee_parisnajd.com9215.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neataaaa!
Bunaaa cafeaua ta, Teo! Pica la tanc. What`s up, girls? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Exact cand credeam ca incep sa se rezolve lucrurile la munca, totul a luat o intorsura de rahat azi! Dar nu mai intru in detalii, ca nu are sens, si ma enervez si mai tare!
In alta ordine de idei vreu si eu dulceata! De oricare! Nu conteaza, nu fac mofturi! Vineri am programare la doctor, la testul PAP. SPer sa iasa bine si de data asta! De abia astept concediul sa ma detasez oleaca! Mi se parea mie ca merge totul prea bine ca sa dureze! Baga-mi.as!!! Va pup copii, o zi buna in continuare! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Noapte buna! Sunt terminata!
|
|
|
![]()
|
|
Salutare! Ce faceti?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna dimineata.
Eu am fost cu copiiila un spectacol si a fost foarte frumos. Au dansat si au aplaudat si pe mine m-a bufnit plansul, dar nu eram singura mamica cu lacrimi in ochi. Acusica incep examenele, mai exact pe data de 5 intru in sesiune. Invat si de data asta sunt mai relaxata. Va doresc o zi placuta! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna ziua!
Eu azi am avut liber pentru ca ziua Italiei, asa ca de azi dimineata stau cu Mr. in pat si ne uitam la filme! E asa de bine ca nu m-as duce maine la munca... Voi ce faceti? Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Buna seara! Am fost azi de am facut colposcopie si testul Pap, in 3 sapt am rezultatul. io zic ca o sa fie bine!
Maine la munca, cu un program deosebit. 7-11. De ce nu 8 -12?? Adica... pana mea!!!! Acum beau bere si balotez seminte. Voi ce faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 07:59 AM |
|