![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara. Am ajuns in Tunari. Astept masinutele cu lucrusoarele. Intru de pe orange mobile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Miine vin sa ne puna netul. Va pup
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna seara dragele mele! Va imbratisez cu drag. Oana, scarbiciul merge bine avem comenzi multe, deci e de bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pupici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna seara! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Di, ma bucur ca ati ajuns cu bine. Eu sunt trista, bf e iar in state (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , iar eu sunt mai mult decat geloasa pana si pe faptul ca se duce la un film. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bravo Diana! Acomodare rapida in noua locuinta si oras! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Stiletto, dar ai vreun motiv anume pentru a fi atat de geloasa? Eu cred ca sunt una dintre cele mai putin geloase persoane din lume. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Din partea mea, are libertatea sa faca aproape tot ce vrea, cu anumite limite bineinteles. (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Nu il controlez si nu imi fac ganduri rele chiar daca este departe. Nu mi se pare sanatoasa gelozia intr-o relatie; el nu se simte ingradit si apreciaza aceasta calitate rara (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) , mai putine tensiuni, mai mult zen. He thinks I'm very cool. (IMG:style_emoticons/default/pimp.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pai nu prea daca ma gandesc logic numai ca plec de la o chestie mica ("de ce esti idle mai mult de o ora", spre exemplu) si fabulez o intreaga poveste. Cred ca o iau razna...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Am fost oleaca pe afara. F cald.
Nici eu nu sunt geloasa. EU acord incredere maxima, pana la proba contrarie. De ce sa fac oi riduri inainte de vreme? E mai bine sa fiu linistita. Mr doarme,, si eu planuiesc sa imi fac tema la engleza! Ceea ce o sa si fac! DI, cum mai merg treburile cu casa? Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Stiletto, nu mai "teroriza" barbatul (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) O fi si el ocupat.
Ce e cu pustietatea asta aici? Ati plecat toti in vacante? |
|
|
![]()
|
|
Hello! Ce-o face Diana?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Hello! Cred ca se muta cu drag si spor! SI tre sa mute tot acolo. Gen firma adica. Cred ca are oleaca de treaba!
Io astept sa se faca 3 juma sa plec acasa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O saptamana faina gagici si gagii!! :kiss |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ieri a plouat cu galeata. Curentul a dat rateu, pompele de apa s-auoprit si s-a umplut tot garajul de apa. Si holul. Aka aveam piscina la parter.
Miine sau poimiine schimbam vila. Revin cind pot (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) va pup! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 10:35 PM |
|