![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Imi pare rau sa aud, Diana! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iar aia in care ne vom muta nu are parcare subterana. Si nici atitea spatii de depozitare. Si imi vine sa imi dau palme! Nu stiu unde si cum o sa maschez calabalicul.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Spor la treaba Diana! Imi pare rau ca ai avut asa probleme din primele zile (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Spre sa auzim vesti bune de la tine cat mai curand (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Salutare la toata lumea! Eu sunt singurica (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cade casa pe mine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Pentru ca a inceput vacanta, junioara a trebuit trimisa la bunica. Mi-e tare dor de ea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si n-au trecut decat cateva zile (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu stiu ce ma fac pana la sfarsitul lui august (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) M-am dat la fund pentru ca nu simt nevoia sa socializez, insa va urmaresc din umbra (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Ma uit la filme, mi-am propus sa citesc mult si mi-am mai propus sa fac o curatenie drastica in dulapuri si jucarii. La cat de mult timp liber am, cred ca sunt gata in doua saptamani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Apoi... Vom vedea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Eu sunt evident la munca, cu chef zero barat!
Ieri mi-au adus un baiat sa il invat tot ceea ce fac eu. Ultima oara cand au adus pe cineva sa invete, au vrut sa scape de mine, doar ca cel pe care l-au adus a cedat in mai putin de o sapt. Banuiesc ca si acum este acelasi lucru. Asa imi trebuie daca nu pup in cur pe nimeni! Glumesc! Pot ei sa faca ce vor, pentru ca niciodata nu voi ajunge in situatia sa tac pentru ca ei sunt sefi! DI, imi pare rau pentru casa. Dar nu se poate remedia situatia la prima? De ce tre sa te muti? Va pup si o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna dimineata.
Diana, bafta cu mutatul. Eu invat cu spor, urmeaza alte 5 examene incepand de luni. Cate 2 examene pe zi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Intr-o ora incep iatr caratul! Wish me luck! Va pup!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Spor la treaba si bafta Diana!
Bafta la examene Oana!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Albi, pana la urma te faci profesoara in toata regula (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-am cumparat cireseeeeeee (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Va dati seama ca fac ceva bun cu cirese (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna seara! Azi toata ziua colegul a facut programe. Nici nu m-am uitat pe ele. Ma uit maine cand nu e el, pentru ca o sa-i dau cu ceva in cap. Ii zic sa nu faca asa, el zice da, si exact asa face. Vreau sa cred ca reusesc sa ma fac inteleasa in italiana.
Pana mea! Io tre sa trec iar la Monti mai sever, ca is plina de celulita! Si nu stiu ce sa fac sa o elimin repede... Ma duc sa spal niste vase.. Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna.Eu am avut o perioada foarte aglomerata la scarbici. In rest sunt bine. Nu atat de bine pe cat as vrea eu. Am perioada mai nasoala. Am stari de tristete,ganduri,lacrimi,regrete.....
Va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Di, multa rabdare si bafta.Esti mai aproape de mine! Ce ma bucur! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna seara.
Crisa, de ce ai regrete si esti trista? Ce ai patit? Eu am luni si marti 5 examene. Am luat deja 2 examene, din care unul cu nota mare. Am facut un studiu de caz in ce priveste creativitatea si ma contraziceam cu o colega. Am hotarat sa fac dupa capul meu si bine am facut. Am luat nota 9 ceea ce e foarte bine. Profa e severa si are cerintele ei peste care nu se trece. Una din cerinte era sa fie tehnoredactata lucrarea, dar eu am scris-o de mana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La celalat examen m-am speriat foarte tare, pentru ca sora mea l-a picat prima data, asa ca am invatat, nu gluma (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si l-am luat din prima. Diana, spor la mutat si sa fie cu noroc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th August 2025 - 12:23 AM |
|