![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Diana, imi pare rau de ce-ai patit. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Spor la mutat!
Kryss, ce-i cu tine? Albi, si eu am trecut la Monti de cateva zile (nu f. strict) si sper sa ma tin luna asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
neatza!
<iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/Kh2FRFhS7QY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata!
Ce matinala esti, Bia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, m-am trezit de-aiurea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mi s-a pus pata sa imi pun sani iar! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna! Nu stiu ce e cu mine.E o perioada mai nasoala care sper sa treaca cat mai repede. Va pup! O seara frumoasa!
|
|
|
![]()
|
|
In Otopeni e concert. Eu ma plictisesc... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna seara!
Azi m-am lamurit legat de capacitatile intelectuale ale invatacelului. 1090-880 la el face 240. Mi-a luat 5 min sa ii explic de ce face 210 :panic: Si nu cred ca l-am convins :hohot: Dupa aia am gasit pe o hartie calcule de mana cu ecuatia in cauza! Bia, pai pune.ti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Krysu, capul sus, totul trece (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Oana bafta la examene! DI, cum e noua casa? Eu am fost pe la mr si m-a hranit, si acum o sa ma bag la nani, ca is sfarsita! Va pup, noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by albinuza: Jun 17 2011, 10:21 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna tuturor.
Albi, mersi. O sa am nevoie de multa bafta, dar totusi eu invat ca-i mai sigur asa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Crissa, totul trece si vin altele si tot asa. Deci acomodeaza-te! Diana, la tine sper ca-i bine si nu intampini alte probleme. Teo, tu ce faci? Esti bine? Laur, pe unde esti? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata la toata lumea!
Oana, bafta la examene! Astept cu nerabdare sa ne zici vestile bune (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu sunt bine. Mai fara chef, dar bine. Ma bate serios gandul sa ma apuc de zugravit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va doresc o saptamana faina si plina de realizari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata! La mine a plouat azi-noapte. Destul de tare si cu vijelie.
Teo, vrei sa te apuci singurica de zugravit? Va pup si va doresc o saptamina excelenta! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 04:42 AM |
|