![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Winu, eu am intrat pe un forum in care se vorbea de tigari electronice, tepe luate de pe siteuri , pareri pro si contra etc
Parerea tuturor a fost ca tigarile astea la oferte super super faine , nu sunt tigari ok. Adica cumperi 2 la pret de 45 Ron (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si ai sa tragi 2 fumuri si-ti vor pocni in gura (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De la tipa asta de care vorbeam eu, nu as mai cumpara lichid, nu-mi place...ma ustura gatul. Il folosesc pe asta din farmacie. In filtrul de la tigara se pun 2 picaturi de lichid si tragi cam cat ai fuma o tigara normala. Eu zic ca pt un fumator inrait, o sticluta de 30 ml ajunge o luna. Daca vrei numarul ei de telefon, facem cumva si ti-l dau. Poate Diana ne ajuta, ca nu-l pot posta pe forum. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 75 Joined: 22-February 11 Member No.: 9,898 ![]() |
Eu nu am fumat niciodata si per ca nici nu o voi face.
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
azi implinesc 75 de zile de cand nu am mai fumat tigari normale ... nivelul la nicotina din tigara electronica e la 2 picaturi in minus ....
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Cum adica Jo, e la 2 picaturi in minus?
Lichidul nu e pe 3 trepte? Strong, medium si low? Oricum ,felicitari si putere multa in continuare . Eu sunt la nivelul low si acum mi-am facut comanda de lichid fara nicotina cu mai multe arome si sper sa nu-mi fie prea greu. This post has been edited by Oana: Apr 10 2011, 12:50 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 165 Joined: 4-August 11 From: Hell's gates Member No.: 10,481 ![]() |
Am vazut la stiri ca e o prostie treaba cu tigarile electronice si ca ar fi mai periculoase decat cele normale. Eu nu am incercat niciodata tigari electronice, deocamdata ma chinui sa ma las de astea normale si sper sa reusesc. Am mai redus din ele, dar inca nu am renuntat de tot.
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Nu vad de ce ar fi mai periculoase decat tigarile obisnuite, nu te lua dupa tot ce zic astia la stiri. Sa mai adaugam si ca sunt mai economice decat tigarile obisnuite, un fumator cheltuind in jur de 100RON pe consumabile.
La mine la firma acum 6 luni si-a cumparat cineva prima tigara si acum sunt vreo 7 care fumeaza doar electronice si sunt foarte multumiti. Fumeaza prin birou fara probleme si cand isi cumpara lichide cu arome sunt adevarate odorizante. |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
De jumate de an m-am lasat de fumat si acum sunt la un nivel f mic de nicotina cu tigarile electronice :-) sunt zile in care nici astea electronice nu imi trebe .. Pt mine s-a meritat toti banii ..
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 165 Joined: 4-August 11 From: Hell's gates Member No.: 10,481 ![]() |
Eu azi n-am fumat nicio tigara, ieri am fumat 3 si de electronice nu vreau sa ma apuc. Poate merge sa ma las asa, daca nu ma mai gandesc la tigari si nu-mi arde gatu' sper sa renunt de tot. Mi-am luat Kent 1, cel mai slab si daca bag o tigara din aia imi trece pofta si nici nu sunt tari sa imi sara capacele.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ne-am facut si noi comanda azi de tigari electronice. Sint foarte curioasa sa vad daca tine figura...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Colega mea a tot pufait electronica din asta vreo doua luni, dar tot s-a intors la tigara normala.
Oana, tu ce-ai facut? Ai reusit sa te lasi? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 04:34 PM |
|