![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Iti raspund din Lazarev, pentru ca te-ai atasat prea mult de ea.
Esti liber sa iubesti orice in aceasta lume dar cu masura. Daca pierzi bani,ti se fura bani, daca pierzi ceva material, etc esti atentionat de fapt. Se pare ca ajungi sa venerzi insinea ta materialul iar pentru Dumnezeu este important sufletul. Primesti sau sa zicem platesti asa cand mental esti pregatit. exemplu:mi s-a stricat telefonul.daca eu ma gandesc" asta e , pacat de el ca era un tel. ok dar toate au o limita si va trebui sa evoluez luand un tel nou" exista sanse ca reparatia sa coste putin sau tel sa functioneze chiar daca a picat de la etaj. |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dumnezeu................
nici nu pot sa va spun........ este acea senzatie ca-ti ia foc sufletul de bucuri, pentru anumite emotii, fapte........... este momentul in care un necunoscut, iti intinde mina sa te ajute............... este momentul in care dai o bucata de piine unui nevoias................ este momentul in care multumesti pentru ajutorul sau sprijinul primit.................(IMG:http://www.smileyville.com/images/misc/1356.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 210 Joined: 15-December 05 Member No.: 101 ![]() |
Nu cred ca este bine spus" iti ia foc sufletul de bucurie".
De fapt simti ca te umpli de o lumina interioara. Este ceva ce vezi cu alti ochi, ceva care in final oiti lumineaza figura si privirea. |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
"Nu cred ca este bine spus" iti ia foc sufletul de bucurie".
De fapt simti ca te umpli de o lumina interioara. Este ceva ce vezi cu alti ochi, ceva care in final oiti lumineaza figura si privirea." iti multumesc de ajutor, cred ca ai dreptate!!!!!!!!!!!!!!(IMG:http://www.smileyville.com/images/misc/pictureflash2bz.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Cum il "vad" ? Fizic nicicum .... dar pe plan psihic il am mereu cu mine.
Eu mersul l-a biserica nu-l percep ca pe incredere in Dumnezeu si absenta ca pe ateism, nu-l percep pe Dumnezeu ca pe "ceva" caruia trebuie sa-i fac o slujba intreaga pt a fi ascultat, este "ceva" care face parte din mine si-mi ridica moralul doar prin simplul "Doamne ajuta". pe de alta parte il percep ca pe o ....constiinta, adica "ceva"-ul care nu-mi permite sa fac rau altei fiinte. |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa te ajute Dumnezeu ca ai foarte mare dreptate!!!!!!!!!!!!!! (IMG:http://www.smileyville.com/images/cheeky/36_1_12.gif)
|
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
DUMNEZEU ESTE VIATZA
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
.....si moartea, din pacate. :(
|
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE .....si moartea, din pacate. :( cred ca ai dreptate. dar moartea n-o cunosc. imi place s-o ignor. doar in fatza vietii ma inclin |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
QUOTE QUOTE .....si moartea, din pacate. :( cred ca ai dreptate. dar moartea n-o cunosc. imi place s-o ignor. doar in fatza vietii ma inclin Si cum ziceai "frica de moarte este incomparabil mai mica dacat........." ;) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 06:12 PM |
|